7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

22.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice uštědřily Lokomotivě debakl


Branky


26. M. Vavřich , 30. M. Vavřich (p.) , 40. M. Hradecký , 44. M. Vavřich , 64. M. Randák (p.) , 76. J. Fiala , 85. L. Poláček
0

Hostující tým nebyl kompletní, kvůli četné marodce. Naopak právě Jenišovicím se několik hráčů vrátilo po zranění zpět do sestavy a bylo to znát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Vavřicha

Domácí nastoupili s uzdraveným kádrem a na hřišti od počátku jednoznačně dominovali. Již ve 4. minutě otevřel skóre Randák. A od té chvíle to byla exhibice. Do poločasu vsítil hattrick Vavřich a po jedné brance přidal Hradecký. Tím pádem Jenišovice po poločase vedly nad svým soupeřem v poměru 5:0.

Milosrdný výsledek

Druhý poločas si domácí užívali a již se nikam nehnali. Hosté z České Lípy už odpočítávali minuty do konce zápasu. I druhý poločas byl ve znamení vysoké převahy Jenišovic, která vyústila v další dvě branky, které měli na svědomí Fiala a Poláček. Domácí se dostali i do dalších šancí, ale ty nedokázali proměnit, a tak se výsledek zastavil na milosrdných 7:0.



Ohlasy k zápasu


FC Jenišovice
Petr Randák (trenér): Musím pochválit všechny hráče a to především ty, kteří prodělali tzv. klubovou virózu a dokázali se během týdne uzdravit.




Sestavy


FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] (64. J. Fiala [-] ) , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , Z. Kalousek [-] , L. Poláček [-] , M. Dlouhý [-] , V. Holeček [-] (50. D. Svoboda [-] ) , M. Hradecký [-] (50. L. Bernard [-] ) , M. Bubák [-] , T. Rác [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - M. Horáček [-] , R. Lupoměský [-] , D. Kliment [-] - M. Špilka [-] , J. France [-] , J. Starý [-] , J. Beneš [-] - M. Braneac [-] , M. Bukáček [-] , R. Novák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rympler Roman - BUKVIČKA Dušan, VENCL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.