Lídr málem skončil s prázdnou


Branky


52. F. Tokan , 79. P. Martínek , 85. M. Kupka (p.) - 26. R. Švarc , 43. J. Vítek , 69. J. Vítek
0

O tom, že Doksy B umí zahrát, není pochyb, ale že by vybojovaly body v Přepeřích, to asi nikdo nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první poločas

Do Semil přijelo mužstvo ze Starých Splavů a jejich úkol byl jasný uhrát rozumný výsledek. Zápas začal svižně, domácí chtěli dát rychlý gól. Většinou hrozili ze standardních situací, ale jejich nápor většinou končil před velkým vápnem. Největší šance byla, když domácí trefili břevno, jinak zbytek šancí končil mimo branku anebo je zlikvidovala hostující obrana v čele se skvělým brankářem Prskavcem. Ve 21. minutě podstoupil Hupka souboj o balón. Domácí útočník do něj však narazil zezadu nevybíravým způsobem, že obránce opustil hřiště na nosítkách. Tým od Máchova jezera, tak využil svou jedinou možnost o vystřídání. Pět minut na to hosté prošli celé hřiště nádhernou kombinací a v následném závaru ve vápně se nejlépe zorientoval kapitán Roman Švarc a otevřel skóre. Dvě minut před poločasem, utekl obraně Přepeř Jakub Beránek. Byl sražen před velkým čtvercem a hosté zahrávali přímý kop. Míč si postavil stoper Jiří Vítek a nádhernou umístěnou střelou na přední tyč zvýšil na 0:2. V prvním poločase se už nic víc nepřihodilo a domácí šli do kabin zcela opařeni.

Domácí byli nakonec rádi za remízu

Domácí přidali na obrátkách. S tím, že by přišli o body, se nechtěli smířit, zabojovali a téměř na začátku druhého poločasu snížili. Po asi čtvrt hodině hry však hosté byli faulováni před pokutovým území a k rozehrání přímého kopu se nepostavil nikdo jiný než Jiří Vítek. Tentokrát mířil nahoru a nedal domácímu brankaři ani čuchnout jeho střela vymetla pavučinu v levém horním růžku. Na ukazateli skóre tedy svítil výsledek 1:3. Tento výsledek vydržel pouze deset minut. Domácí vybojovali rohový kop, kteří hostující obránci nedokázali odvrátit a domácí Martínek zakončil z první do šibenice. Zápas se tak opět dramatizoval. V 85. minutě nařídil rozhodčí pro domácí pokutový kop. Přepeře penaltu proměnili a vyrovnali na 3:3. Po zbytek hrací doby se již skóre neměnilo a utkání skončilo dělbou bodů.

 

Autor reportu: Martin Jakša



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér): Nesehráli jsme podařený zápas, kupili jsme spoustu individuálních chyb.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokřínek Jan - JURIS Juraj, JIRÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.