Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 11:00

25.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěnčín opět prohrává


Branky


0

Ve 25. kole Pěnčín zamířil na půdu silného soupeře z Holan a každý předpokládal vítězství domácích, takže žádné překvapení, ale Pěnčín má kvůli další prohře bilanci čtyř proher v řadě a začíná se propadat tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

V prvním poločase byli domácí lepším týmem, ale skóre zůstalo nezměněno, kvůli neproměňování několika vyložených brankových příležitostí. Moc se toho za první půli neudálo a ani sudí Mizera, který pískal toto utkání nemusel tasit kartu žluté nebo červené barvy.

Brankovou nadílku odstartoval Bečvařík

Druhý poločas byl o něco zajímavější a po deseti minutách hry domácí poprvé udeřili, prosadil se Bečvařík a Holany šly do vedení. Netrvalo dlouho a brankář Semenský tahal znovu míč ze své sítě, tentokrát po brance Nedbala. V 65. minutě šli domácí již do tříbrankového vedení po brance Sýkory a zdálo se, že již je rozhodnuto. Toto tvrzení zpečetil v 87. minutě Lebduška. Zápas odpískal, jak již bylo řečeno, sudí Mizera.

 

Holany jedou příští týden na půdu posledních Zákup a Pěnčín se ukáže proti Osečné, která dychtí po bodech, kvůli záchraně.



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Vedení klubu FC Dynamo Holany: První poločas byl ve znamení neproměněných vyložených šancí, ale ve druhém poločase jsme to všem divákům vynahradili. Děkujeme za úžasnou podporu!




Sestavy


Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] , P. Nedbal [-] (70. J. Kraus [-] ) - R. Torba [-] , P. Sýkora [-] (65. F. Porsch [-] ) , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , J. Souček [-] - P. Lebduška [-] , J. Bečvařík [-]

TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - J. Lhoták [-] , J. Bárta [-] , T. Mendlík [-] , A. Gábr [-] , J. Žďárský [-] (65. A. Rösler [-] ) , R. Beneš [-] , M. Matějíček [-] - J. Jaček [-] , M. Kotrman [-] - D. Škréta [-]

ŽK: 81. D. Škréta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mizera Václav - BUKVIČKA Dušan, ĎÖRĎ Mário.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.