2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 11:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v posledním zápase sezóny vyhráli


Branky


57. K. Tomala (p.) , 84. P. Kašpařík
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání s Bystřicí začalo svižně, kdy celý první poločas měli více ze hry domácí tým, ale hosté se nenechali zaskočit. Oba týmy měli několik příležitostí skórovat, ale ani jeden tým neproměnil své šance.

Do druhého poločasu nastoupili hosté o jednoho hráče míň, z důvodu zranění, a to ovlivnilo celý zápas. Domácí Vlčnov, nepustil hosty k žádné velké akci a celý poločas drželi míč pod kontrolou. V 57. minutě po sporném faulu na Šabršulu, pískl rozhodčí penaltu, kterou s přehledem proměnil hráč Tomala Karel. Následovalo několik šancí Vlčnova, ale hostující gólman svůj tým podržel. V 84. minutě Vlčnov rozhodl a po krásné akci, kdy po centru před vápno, sklepnutí Zemka na Mikulince, který balón zavezl do vápna, nahrál před prázdnou branku Kašpaříkovi, který míč uklidil do branky. Následně se hosté už k ničemu nedostali a domácí tým v klidu dohrál zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík - trenér domácích:: První poločas byl pro nás v celku složitý, neměli jsme štěstí a navíc se nám nedařil přechod do útoku, následně druhý poločas už byl z důvodu zranění protihráče jednodušší. Vstřelili jsme dvě branky, ale mohlo jich být daleko více. V prvním poločase nás podržel brankař Křapa. Výhra byla zasloužená, ale musím podotknout, že soupeř v prvním poločas hrál velmi dobře.

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
Mgr. Vladimír Macat - trenér hostí:: Potvrzuji slova trenéra domácích. Výsledek ovlivnilo zranění jednoho z našich klíčových hráčů. Pokud není nikdo na střídání, tak je těžké konkurovat jakémukoliv soupeři.



Sestavy


TJ Vlčnov B
M. Křapa [-] - J. Bartošek [-] , R. Kužela [-] , P. Kašpařík [-] , J. Flasar [-] , D. Machala [-] , P. Kašpařík [-] (86. J. Rohlík [-] ) , K. Tomala [-] (65. P. Mikulinec [-] ) , K. Šabršula [-] (69. P. Zemek [-] ) , A. Moštěk [-] , J. Tomala [-]

TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Novák [-] - P. Novotný [-] , D. Popelka [-] , P. Zelinka [-] , L. Struhařík [-] , M. Londýn [-] , R. Machala [-] , P. Kubena [-] , L. Koktavý [-] , P. Dornica [-] , P. Hruška [-]

ŽK: 61. D. Machala - 38. P. Kubena , 70. P. Dornica .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - ZAPLETAL Zdeněk (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku