0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice zvítězily na půdě Nepolis


Branky


0

Cestu za třemi body Hořicím zpříjemnil dobrý vstup do zápasu. Jiskra už po dvaceti minutách vedla o dva góly a díky tomu nakonec brala tři body za výhru 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů

Nepolisy byly v podzimní části sezony nepříjemným a nevyzpytatelným soupeřem. Proti Hořicím se ale domácím nepovedl vstup do zápasu, který naznačil osud dalšího průběhu utkání. Už ve třinácté minutě mohli hosté těžit z dlouhého výkopu brankáře Pavla Žižky. Žižkův balon nedokázal zachytit domácí obránce a míč se dostal k Dominiku Pourovi, který poslal míč kolem brankáře Jana Marka do sítě. V 17. minutě vyslal Viktor Kulhánek k úniku Pavla Kuneše. Hořický záložník se dostal až do vápna Nepolis, kde byl nedovoleným způsobem zastaven domácím obráncem. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Jan Rozsévač a s klidem navýšil vedení Jiskry na 0:2.

 

Po rychle nabytém vedení o dvě branky se hosté uklidnili a drželi vývoj utkání ve svých rukách. V nadějné příležitosti se octl hořický útočník Michal Skalský, jeho šanci však dokázal domácí gólman Marko zlikvidovat. V poslední čtvrthodině první půle hosté lehce polevili ve svém nasazení a do hry se dostaly i domácí Nepolisy. Hořickou branku ale s jistotou střežil Pavel Žižka, který do konce prvního poločasu žádnou korigující branku nepustil. Týmy se tak rozcházely do kabin za stavu 0:2. 

Hořice udržely a navýšily vedení

 Ve druhém poločase domácí zmobilizovali své síly a aktivním presinkem nutili fotbalisty Hořic ke ztrátám a odkopům míče. Nepolisy tak mohly zahájit kombinaci na polovině soupeře. Hořická obrana však působila jistým a kompaktním dojmem a pro Nepolisy prakticky neexistovala cesta, kterou by se mohly dostat do nebezpečných prostorů před brankářem Žižkou. Když už Nepolisy dokázaly vyzrát na spolehlivou obranu Jiskry, zachraňoval situaci právě brankář Žižka, který držel domácí střelce na uzdě.

 

V závěru zápasu se domácí dopustili hrubé chyby, jejich rozehrávku vystihl Zbyněk Nečesaný. Hořický zkušený záložník nestihl zakončit, jelikož byl v pokutovém území faulován a rozhodčí nařídil další pokutový kop pro Jiskru. K exekuci penalty se podruhé v zápase postavil Jan Rozsévač a podruhé v zápase překonal brankáře Marka. Hořice tak zvítězily v Nepolisech 0:3. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Utkání nám vyšlo po mizerné přípravě nad očekávání. Po čtvrthodině vedeme o dvě branky a první poločas jsme měli plně pod kontrolou. V druhé půli nás domácí zatlačili, ale naše obrana v čele s brankářem Žižkou si se všemi domácími náznaky šancí poradila. Třetí branka v závěru po nevídaném zkratu domácích už byla třešničkou na dortu.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - P. Pilař [-] , R. Zámečník [-] , R. Schubert [-] , P. Mizerík [-] - L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] (46. J. Hanuš [-] ) , J. Lihan [-] (90. R. Hanuš [-] ) , M. Tlustý [-] - T. Hanuš [-] , J. Smadiš [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] (72. J. Melichar [-] ) , J. Rozsévač [-] - Z. Nečesaný [-] , M. Tomáš [-] , M. Skalský [-] (89. J. Antoš [-] ) , D. Pour [-] - P. Kuneš [-] (78. J. Šedivý [-] ) , V. Kulhánek [-] -

ŽK: 16. P. Mizerík , 55. J. Smadiš , 74. R. Zámečník , 83. P. Pilař , 87. M. Tlustý - 67. P. Kuneš , 69. J. Šeda , 80. V. Kulhánek , 89. D. Pour .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Filip Miroslav - KUDLÁČEK Milan, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.