1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš nejtěsnějším možným výsledkem zdolala Vrchlabí


Branky


0

Fotbalisté Vrchlabí potřebovali "facku" v podobě inkasované branky, aby se probudili a dostali do zápasu. Ve zbývajícím čase už se jim ale nepodařilo vyrovnat, a zápas tak skončil těsným vítězstvím Třebše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Třebše

Vrchlabí se na hřišti Třebše nepředváděli v dobrém světle. Hosté se od úvodu podřídili hře domácí Třebše a jen sporadicky se dostávali do šancí. Tento styl hry hostů dovoloval domácím rozvíjení postupných kombinací. Ani domácí však nebyli v zakončení stoprocentní. Třebeš si vytvořila několik nadějných příležitostí, jejich finální fáze však nepůsobila vrchlabskému gólmanovi Rostislavu Rodrovi výraznější problémy. První poločas se tak odehrával převážně v režii domácího týmu, branky se přítomní fanoušci přesto nedočkali a první poločas skončil bezbrankovou remízou. 

Vedení domácích a probuzení hostů

Ani ve druhém poločase se hostům příliš nepodařilo zmobilizovat své síly a ohrozit soupeře. Třebeš tak pokračovala ve své kombinační hře, která přinesla první sladké ovoce až v 68. minutě, kdy střelecké mlčení obou týmů prolomil Filip Vlkanova. Inkasovaná branka byla kýženým impulzem, který probudil vrchlabské fotbalisty. Od 70. minuty se hosté začali dostávat do hry a byli nebezpeční i pro domácí obranu. Vrchlabským se dokonce podařilo dvakrát dostat míč za záda domácího brankáře Mikuláše Heřmana. V obou případech byl ale proti pomezní rozhodčí, který signalizoval ofsajdové postavení hráčů Vrchlabí. Vrchlabí hrálo až do závěrečného hvizdu ofenzivně a otevřeně, svůj nápor však nedokázali přetavit ve vyrovnání. Když se ani domácí neprosadili do otevřené obrany Vrchlabí, skončilo utkání těsnou výhrou Třebše 1:0. 



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Kordač [-] , M. Zbořil [-] , M. Michal [-] , D. Tesař [-] - L. Drapák [-] (52. J. Vlach [-] ) , M. Krykorka [-] , J. Rychtár [-] (88. J. Tošovský [-] ) - M. Farkaš [-] , J. Semerák [-] (60. F. Vlkanova [-] ) , J. Zeman [-] -

FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - J. Havránek [-] , P. Kraus [-] , M. Tauchman [-] , O. Matěják [-] , M. Tomčík [-] (68. J. Panýr [-] ) , K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] , M. Hanuš [-]

ŽK: 72. J. Rychtár - 35. M. Tauchman , 65. K. Jech .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Odvárko Jakub - MEDLÍK Karel, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.