Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy jasně přehrály Vrchlabí


0

Nepolisy se držely hesla "Co můžeš udělat v prvním poločase, neodkládej do poločasu druhého," a díky čtyřem gólům v během prvních pětadvaceti minut prakticky rozhodly o svém vítězství. Ve zbytku zápasu domácí kontrolovali hru a nedovolili hostům, aby se dostali na dostřel. Nepolisy vyhrály nad Vrchlabím 5:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí nezachytilo začátek zápasu a dovolilo, aby Nepolisy roztočily nebezpečně rychlý kolotoč. Domácí tým vlétl na svého soupeře a už po čtyřech minutách se mohl radovat z vedení, když vrchlabského brankáře Patrika Hladíka překonal Pavel Mizerík. Zaskočení hosté se nestačili pořádně rozkoukat a už museli skousnout další hořkou pilulku, kterou jim o čtyři minuty později přichystal útočník Nepolis Radek Schubert. Nepolisy se dostaly do výrazné herní pohody, zatímco soupeři se nedařilo zachytit ujetý vlak. Nepolisy nehodlaly bránit dvoubrankový náskok a nechtěly hrát na půl plynu. Herní pohodu domácích potvrdil po čtvrthodině hry Radek Schubert, který podruhé překonal Patrika Hladíka a zvýšil na 3:0.

 

Domácí chtěli o osudu zápasu rozhodnout ještě v prvním poločase, což názorně ukázal Martin Tlustý, který v 24. minutě dával na 4:0. O pár minut později sice hosté vykřesali drobnou jiskřičku naděje, když díky Jiřímu Havránkovi snížili na 4:1. Vrchlabská jiskra nadějně však neměla potenciál, aby se rozhořela v pořádný oheň, který by zastavil dobře hrající Nepolisy. První poločas tak skončil jasnou výhrou domácího týmu 4:1. 

Ve druhém poločase se hostům nedařilo dohnat to, co v první půli zanedbali, a domácí Nepolisy tak držely otěže zápasu pevně ve svých rukou. Další snižující branku hosté zaznamenali až čtvrthodiny před koncem, když na 4:2 snižoval druhým gólem v zápase Jiří Havránek. Domácí ale v závěrečných minutách nehodlali připustit žádné drama a v 80. minutě vrátil Nepolisům třígólové vedení střídající Marek Ullman. Nepolisy tak dovedly zápas do jasně tříbodového konce, když porazily Vrchlabí 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Náš soupeř nás dnes ničím novým nezaskočil. Bohužel se nám nepovedlo vyrovnat podzimní porážku z Vrchlabí, ale i přesto jsme s průběhem a hlavně s výsledkem spokojeni. Výbornou práci odvedlo i trio rozhodčích.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] (69. J. Smadiš [-] ) , R. Zámečník [-] - J. Lihan [-] (71. M. Ullmann [-] ) , P. Mizerík [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] (88. R. Hanuš [-] ) - R. Schubert [-] , L. Pánek [-] - P. Mizerík [-] (74. D. Šustr [-] )

FC Vrchlabí
P. Hladík [-] - J. Havránek [-] , D. Bürger [-] , P. Kraus [-] , O. Matěják [-] , M. Tomčík [-] (60. J. Fink [-] ) , L. Hawel [-] , D. Mejvald [-] , K. Jech [-] (46. T. Kroczek [-] ) , L. Hájek [-] , J. Pleva [-]

ŽK: 75. L. Pánek - 59. L. Hawel , 61. D. Bürger , 70. T. Kroczek , 73. J. Fink .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janeček Štěpán - KIEZLER Vlastislav, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.