Miletín porazil Bílou Třemešnou po penaltách


Branky


0

Po nerozhodném poločase se fotbalisté Miletína ujali ve druhém poločase jednogólového vedení. Pět minut před koncem ale domácí svůj náskok ztratili. V penaltovém rozstřelu však byli přesnější než Bílá Třemešná, a proto ze zápasu vytěžili dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

V zápase mezi Miletínem a Bílou Třemešnou se hra přelévala ze strany na stranu. Spád hry však postrádal výraznější brankové šance. Oba týmy tak převážně bojovaly o balon, po zisku míče se hráči vydali na polovinu soupeře, kde se však nedokázali efektivně prosadit. První poločas bez větších gólových šancí proto skončil bezbrankovou remízou. 

Miletín neudržel těsné vedení

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří se už po pěti minutách hry dostali do vedení. K odraženému míči po standardní situaci se v padesáté minutě dostal Jan Hátle, který usměrnil balon za záda hostujícího brankáře Miroslava Dobřichovského. Za nepříznivého stavu se na kopačky hostů vloudila nervozita, a domácí tak mohli své vedení kontrolovat. Těsný náskok ale Miletínští neudrželi. Pět minut před koncem rozehrávala Bílá Třemešná přímý kop, který do sítě dopravil Jan Hažer. Po nerozhodných devadesáti minutách proto rozhodoval penaltový rozstřel. 

 

 

V penaltovém rozstřelu se lépe dařilo domácímu Miletínu. Miletínští střelci s jistotou proměňovali své penalty, a když jejich výkon podpořil i brankář Miroslav Richter, který zneškodnil jednu penaltu hostů, mohl se Miletín radovat z dvoubodového zisku. 



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , P. Jukl [-] , O. Krušina [-] , O. Machačka [-] - Z. Urban [-] (46. M. Bartoníček [-] ) , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] , I. Ročín [-] - J. Hátle [-] , F. Vondrouš [-] (84. T. Novotný [-] ) -

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Macek [-] , M. Hruška [-] , M. Pátý [-] , P. Kiss [-] - J. Kubelka [-] (29. J. Pátý [-] ) , J. Hažer [-] , J. Kubelka [-] (55. J. Novák [-] ) , D. Novák [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-]

ŽK: 40. J. Hátle , 80. J. Němeček , 80. L. Nosek , 90. O. Krušina .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Trejbal Adam - RYCHTÁR Tomáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.