Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Libčan nad Miletínem


0

Libčany po šestigólové kanonádě jasně přehrály Miletín a připsaly si další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Libčan v prvních devíti minutách zápasu

Libčany na svého soupeře vlétly a už po devíti minutách se mohly těšit z dvougólového náskoku. Už v osmé minutě totiž skóre otevřel domácí střelec Ondřej Karanský, na kterého o minutu později navázal Michal Klouda. Libčany se tak rychle dostaly do herní pohody, kterou nenarušila ani kontaktní branka Miletína, kterou ve dvacáté sedmé minutě vstřelil Igor Ročín. Libčany po výborném úvodu nedovolily Miletínu, aby se v prvním poločase vrátil do hry, a třetí brankou, o kterou se ve čtyřicáté třetí minutě postaral dvougólový Michal Klouda, zvýšily na poločasových 3:1. 

Libčany kontrolují vývoj zápasu

Ve druhém poločase Libčany pokračovaly v sebejistém výkonu. Domácí navíc mohli těžit z nejisté hry Miletína, který se neubránil chybám v rozehrávce. Pět minut po začátku druhého poločasu dával útočník Ondřej Karanský už na 4:1. Libčany za rozhodnutého stavu kontrolovaly výsledek i hru. Dvacet minut před koncem si Ondřej Karanský zlepšil své střelecké statistiky a zkompletoval hattrick. Na konečných 6:1 upravil deset minut před koncem zápasu Lukáš Hubička. Libčany tak dokráčely k jistému vítězství 6:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jan Schejbal - předseda SK Libčany: Čekal nás další duel s mužstvem bojujícím o záchranu.Podařilo se nám vstřelit dva rychlé góly, což bylo důležité. Svůj úspěšný debut v Libčanském dresu si odbyl útočník Jan Fraňo, a přispěl tak ke třem bodům.




Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - O. Karanský [-] (84. J. Fraňo [-] ) , D. Hůlka [-] , L. Hubička [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] (65. A. Chromek [-] ) , M. Klouda [-] (61. J. Mádlo [-] ) , D. Homoláč [-] , M. Černý [-] , M. Bořke [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nálevka [-] (78. J. Kulhánek [-] ) , J. Hátle [-] , L. Kněžourek [-] (70. T. Lámr [-] ) , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] , I. Ročín [-] , O. Machačka [-] , P. Jukl [-] , T. Novotný [-] , M. Bartoníček [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žerovnický David - KLEČKA Ivan, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.