Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná jasně přehrála Sobotku


Branky


0

Bílá Třemešná od začátku do konce směřovala za třemi body. Cesta Bílé Třemešné byla lemována šesti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup domácích

Bílá Třemešná nastoupila na svého soupeře ve velkém stylu. Domácí roztočili ofenzivní kolotoč a už po deset minutách šli do vedení, když se trefil záložník David Kubelka. Rychlý gól povzbudil domácí fotbalisty k ještě větší aktivitě, která vyústila ve dva „slepené“ góly. V osmnácté minutě dával na 2:0 obránce Josef Kubelka a tentýž hráč přidal o dvě minuty později i třetí gól Bílé Třemešné. Domácí se tak rychle ujali pohodlného náskoku, který jim zajistil klid na kopačkách do dalších minut. Domácí hráli ve zbytku poločasu sebevědomě a svého soupeře prakticky k ničemu vážnějšímu nepouštěli. První poločas tak skončil vedením Bílé Třemešné 3:0. 

Bílá Třemešná zvyšuje vedení

Na začátku druhého poločasu bylo na domácích hráčích znát pochopitelné polevení a uspokojení výsledkem. Tento chvilkový výpadek vedl v korigující branku Sobotky, o kterou se v padesáté druhé minutě postaral Jakub Vích. Další zaváhání už ale Bílá Třemešná nepřipouštěla a postupem času opět přebírala otěže zápasu. Všechna potenciální dramata domácí smetli ze stolu v šedesáté deváté minutě, kdy na 4:1 upravoval záložník Patrik Macek. Za tohoto stavu už znovu sebevědomí a lehkonozí domácí navyšovali skóre rozhodnutého zápasu. V sedmdesáté šesté minutě kompletoval „bůro“ střídající útočník Jakub Schneider. O deset minut později svým druhým gólem završil skóre 6:1 David Kubelka. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Aleš Šolc - asistent trenéra TJ Sokol Bílá Třemešná: Konečně zlepšená hra a k tomu vysoké skóre. Na soupeře jsme vlétli a do poločasu bylo jasno. Krátké hluché místo jsme si vybrali hned při nástupu do druhého poločasu, ale po zvýšení na 4:1 nebylo o vítězi pochyb. Takový mač by nás mohl nakopnout.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - D. Novák [-] , J. Hažer [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , M. Hruška [-] , P. Kiss [-] (74. J. Pátý [-] ) - P. Macek [-] , J. Kubelka [-] (83. J. Novák [-] ) , D. Kubelka [-] - R. Hendrych [-] (66. J. Schneider [-] ) -

SK Sobotka
M. Taneček [-] - Z. Přikryl [-] , J. Vích [-] , P. Topič [-] (70. J. Kavalír [-] ) , O. Knobloch [-] , P. Škopán [-] , M. Men [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] (46. J. Gerboc [-] ) , T. Baster [-] , T. Pavlíček [-]

Počet diváků: 123. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - FRYŠ Milan, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.