Hořice ve šlágru kola zvítězily nad Libčany


Branky


0

Fotbalisté Hořic potvrdili, že proti silným soupeřům umí a druhý tým tabulky porazili 5:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Hořic

Hořice vstoupily do zápasu ideálním způsobem a už po sedmi minutách hry se mohly radovat z vedení. Domácí rozehrávali rohový kop, na který si ve vápně Libčan naskočil obránce Tomáš Lacina, a hlavičku hořického obránce zastavila až síť za zády hostujícího gólmana Matěje Tošovského. Libčany si v dalším průběhu sice vytvořily převahu v držení míče, jejich kombinace ale k vážnějším akcím před domácí brankou nevedla. Hořická obrana fungovala spolehlivě a zachytávala průnikové přihrávky hostů. Když domácí zachytili přihrávky Libčan, neváhali a okamžitě přecházeli do přečíslení. Po jedné takové akci musel libčanský David Hůlka odkopávat míč z brankové čáry. Libčany ke svému štěstí dokázaly využít první vážnou šanci, kterou si vytvořili. Ve třicáté třetí minutě se po přihrávce Adama Chromka dostal za domácí obranu Martin Friedl, který přízemní střelou překonal Pavla Žižku a vyrovnal. Domácí však neměli v úmyslu odcházet do kabin za nerozhodného stavu, a proto se v poslední minutě ujali opět vedení, když se po brejkové situaci prosadil Dominik Pour. První poločas tak skončil vedením Hořic 2:1. 

Gólovou přetahovanou opanují domácí

Ve druhém poločase se týmy dlouho nerozkoukávaly. Hned ve čtyřicáté deváté minutě se po dlouhé přihrávce Michala Černého dostal k míči ve vápně Ondřej Karanský, který se ve vápně zorientoval lépe než domácí obránci a vyrovnal na 2:2. Na vyrovnávací branku hostů našly Hořice poměrně rychlou odpověď. V padesáté šesté minutě fauloval ve vlastním vápně Tomáš Kabeláč a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Jiskry. K penaltě se postavil Zbyněk Nečesaný, který bez problémů proměnil a vrátil Hořicím vedení. Třetí gól značně povzbudil domácí fotbalisty, kteří o pět minut později předvedli sebevědomou kombinaci, kterou gólem zakončil Michal Skalský. Chvilkovou naději dodal Libčanům Lukáš Hubička, který v šedesáté sedmé minutě hlavou snížil na 4:3. Poslední slovo měli ale opět domácí, konkrétně Zbyněk Nečesnaný, který v sedmdesáté první minutě vyžil vysunutého postavení brankáře Tošovského, a zvýšil vedení Hořic na 5:3. Jiskra si v závěru zápasu svůj náskok pohlídala a zvítězila 5:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: V předvečer tradičních "zatáček" byl k vidění atraktivní fotbal. Domácí projevili více vůle po vítězství a po velmi kvalitním a zodpovědném výkonu také zaslouženě vyhráli. Opět se potvrdilo, že proti dobrým mužstvům zahrát umíme a velice jsme se přiblížili konečnému třetímu místu.




Počet diváků: 181. Rozhodčí: Svoboda Radek - SLAVÍČEK Lukáš, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.