2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš po penaltách porazila Třebechovice


Branky


0

Po několikazápasové sérii bez vstřelené branky, se Třebeš probudila jen částnečně - jeden gól v základní hrací době nestačil na víc než na dva body po penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Třebeš se ujímá vedení

První poločas svědčil lépe domácímu týmu. Třebeš byla aktivnější a rychlejší v pohybu s míčem. Třebechovice se v prvním poločase k výraznému náporu před brankářem Mikulášem Heřmanem nedostávaly, a proto se musely převážně bránit akcím domácího týmu. První úspěch Třebeš zaznamenala ve třicáté šesté minutě, kdy se prosadil obránce a kapitán v jedné osobě – Martin Zbořil. Vedoucí branka byla zaslouženou odměnou za hru domácích, ve zbytku poločasu už ale svoji převahu podruhé nezužitkovali, a do kabin tak odcházeli „pouze“ s jednogólovým vedením. 

Aktivní Třebechovice vyrovnávají

Ve druhém poločase se karty obrátily a aktivnějším týmem byli rázem hosté. Třebeš ztratila svoji lehkost a rychlost pohybu a dala soupeři možnost, aby se nadechl. Třebechovičtí hozenou rukavici s chutí sebrali a vytvořili si převahu. Nápor hostů přesto otevíral nebezpečné možnosti i pro Třebeš, která se dvakrát dostala do nebezpečných protiútoků. Ani jedna z brejkových situací však gólem neskončila. Deset minut před koncem proto přišlo potrestání za neproměněné šance – v osmdesáté první minutě se o vyrovnání postaral třebechovický Josef Lochman. V závěrečných minutách byli nabuzení hosté nebezpečnějším týmem, brankáře Heřmana ale podruhé nepřekonali a zápas dospěl do penalt. 

 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější fotbalisté Třebše, kteří po výhře 4:3 vybojovali druhý bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí týmu Sokol Třebeš: Po třízápasové bodové absenci jsme chtěli konečně zabodovat. První poločas jsme byli pohyblivější a důraznější, ale ve druhém, jako by nám došla šťáva a soupeř nás začal přehrávat. Přesto z brejků přišli dvě tutovky, které jsme zahodili. Poté jsme inkasovali a začali se bát i o remízu. V penaltové loterii jsme pak soupeře přece jenom udolali.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Farkaš [-] , M. Zbořil [-] - L. Jandík [-] , M. Krykorka [-] , D. Valeš [-] (69. F. Vlkanova [-] ) - - M. Michal [-] , J. Semerák [-] (72. J. Sobotka [-] ) , D. Tesař [-] , J. Zeman [-] (88. L. Drapák [-] ) , P. Majer [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - Š. Mindek [-] , J. Lochman [-] , M. Bíl [-] (53. M. Věříš [-] ) , T. Lukášek [-] (46. T. Malý [-] ) , D. Bušák [-] (81. Š. Kouba [-] ) , J. Kolínek [-] (67. J. Voltr [-] ) , J. Želízko [-] , D. Hruška [-] , J. Šreibr [-] , M. Vích [-]

ŽK: 83. F. Vlkanova - 35. M. Bíl , 44. J. Želízko .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.