2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas s bojovnými Kunčicemi zvládly lépe Libčany


Branky


0

Utkání Libčan a Kunčic nabídlo atraktivní a vyrovnanou podívanou. Kunčice se sice dostaly jako první do vedení, Libčany ale dokázaly dvěma góly strhnout výhru na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podle očekávání drželi míč na svých kopačkách častěji domácí fotbalisté, kteří se snažili dostávat obranu Kunčic pod tlak pomocí prudkých centrů. Hosté proto museli být v defenzivě velmi pozorní a soustředění, to jim ale nebránilo vyrážet do rychlých brejků. V první dvacetiminutovce byly nebezpečnější domácí Libčany, které si vytvořily několik nadějných šancí, všechny ale skončily díky hostujícímu gólmanovi Ondřeji Vítkovi nezdarem. Do vedení se tak překvapivě dostali hosté. Ve dvacáté čtvrté minutě rozehrávaly Kunčice rohový kop. Na centr Michala Doležala si ve vápně naskočil volný Jindřich Laštovička, který přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. Libčany se z inkasované branky nijak výrazně nesesypaly a nadále pokračovaly ve své nátlakové hře. I díky tomu se domácím podařilo záhy vyrovnat. Ve dvacáté sedmé minutě neudržel brankář Ondřej Vítek v rukavicích střelu domácích. K odraženému balonu se jako první dostal Lukáš Hubička, který vyrovnal na 1:1. Za vyrovnaného stavu se hra dynamicky přelévala ze strany na stranu. Zatímco domácí se snažili vést své akce středem hřiště, Kunčice spoléhaly na křídelní prostory. Zbytek poločasu přesto další branku nepřinesl, a tak první půle skončila nerozhodně 1:1. 

Ani ve druhém poločase nic nenasvědčovalo tomu, že by se Kunčice uchylovaly ke krátkozrakému bránění remízového výsledku. Nadále se pokračovalo v oboustranně ofenzivním pojetí hry. Obě obrany v čele s gólmany Matějem Tošovským a Ondřejem Vítkem předváděli výborné výkony a drželi nerozhodný stav. Rozhodující momenty zápasu přišly dvacet minut před koncem. Před brankou Libčan nejprve promarnil velkou šanci hostující Jiří Žahourek, který přestřelil odkrytou branku. Vzápětí se na druhé straně dostaly do šance i Libčany, domácí Martin Friedl si ale ve svém zakončení počínal o poznání lépe a překonal hostujícího Vítka. Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, díky jejich riskantnější hře se do šancí dostávaly i Libčany, další branku už ale utkání nenabídlo. Libčany tak zvítězily nad Kunčicemi 2:1. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Za předvedenou hru zaslouží kluci pochvalu,při troše štěstí jsme nemuseli vyjít bodově naprázdno.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , O. Karanský [-] (46. M. Mařas [-] ) , T. Kabeláč [-] , L. Hubička [-] , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , M. Klouda [-] (88. J. Mádlo [-] ) , A. Polyakov [-] (46. S. Libřický [-] ) , M. Černý [-] , M. Bořke [-]

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , T. Turek [-] , J. Pechar [-] , R. Kašprišin [-] (66. J. Srpek [-] ) - P. Koza [-] (82. D. Šolc [-] ) , J. Laštovička [-] , P. Pechar [-] (55. M. Šulc [-] ) , J. Žahourek [-] - M. Doležal [-] , J. Mrázek [-] -

ŽK: 73. P. Jiřík , 75. M. Černý , 85. T. Kabeláč - 39. R. Kašprišin , 48. J. Žahourek , 61. T. Turek .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Erlebach Jiří - NOVÁK Michal, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.