Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zaskočily Hořice


Branky


0

Fotbalisté Kunčic překvapili na domácím hřišti favorizované Hořice, které se na svoji jedinou branku zápasu zmohly až v závěru. Jediný gól Hořic už ale tříbrankovým náskokem domácích neotřásl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Kunčice se ujímají vedení

Kunčice se v zápase s Hořicemi mohly odrazit od dobrého vstupu do zápasu. Už po několika minutách se domácí dostali do dobré šance, ve které hořickou Jiskru zachránila branková konstrukce. Následující desítky minut patřily převážně domácímu týmu, který se dostal k několika střeleckým pokusům a centrovaným balonům. Tyto akce však většinou končily v rukavicích hořického brankáře Pavla Žižky. Hořice se poprvé vážněji osmělily až po půl hodiny hry, kdy jejich nadějný brejk zmařil domácí gólman Lukáš Chmelař. Skóre se poprvé měnilo až v úplném závěru poločasu. Ve čtyřicáté páté čtvrté rozpoutaly Kunčice závar ve vápně Hořic. V nepřehledné situaci se nejrychleji zorientoval Petr Koza, který se ujal míče a tvrdou ranou propálil zástup hráčů před sebou včetně brankáře Žižky. Kunčice tak odcházely do kabin za příznivého stavu 1:0.  

Kunčice pojišťují vedení

Ve druhém poločase se Kunčice neuzavřely do defenzivní ulity, naopak stále pokračovaly ve svém aktivním a dynamickém výkonu, který domácí ještě vystupňovali. Všechny formace Kunčic spolupracovaly a fungovaly velmi spolehlivě, a proto se Hořice jen s obtížemi dostávaly do náznaků gólových šancí. Hráči Kunčice se ke střelám dostávali o poznání častěji, Jiří Žahourek ani Jakub Mrázek ale nebyly ve svém zakončení dostatečně přesní a razantní. Druhý gól se nepodařilo vstřelit ani dosud jedinému střelci zápasu Petru Kozovi. Utkání se definitivně rozhodlo během pěti minut od šedesáté sedmé do sedmdesáté druhé minuty. V tomto krátkém časovém rozmezí se dvakrát trefil domácí záložník Jindřich Laštovička, který ve svých akcích prokázal rychlost a přesnost a díky tomu se Kunčice ujaly pohodlného vedení 3:0. Hořice se během utkání nedokázaly vymanit zpod těžké deky, kterou na hostující hráče hodili fotbalisté Kunčic. Drobnou náplastí na nepovedený výkon mohla být až osmdesátá devátá minuta, ve které se povedenou střelou pod břevno prosadil hořický Dominik Pour. Branka hostujícího útočníka už byla pouze kosmetickou úpravou rozhodnutého zápasu, který vyhrály Kunčice 3:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Důležité tři body jsme získali zaslouženě.Kluci zápas odmakali,hosté skórovali až v poslední minutě utkání.Za předvedený výkon zaslouží kluci pochvalu.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - J. Pechar [-] , R. Kašprišin [-] , T. Turek [-] , M. Zounar [-] - J. Žahourek [-] , J. Laštovička [-] , P. Koza [-] , M. Šulc [-] - J. Mrázek [-] , P. Pechar [-] (81. J. Srpek [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , V. Kulhánek [-] , D. Palm [-] (36. D. Melaga [-] ) - Z. Nečesaný [-] , A. Vávra [-] , J. Rozsévač [-] , M. Tomáš [-] - M. Skalský [-] (77. M. Vodnárek [-] ) , D. Pour [-] -

ŽK: 10. P. Koza , 31. J. Laštovička , 67. P. Pechar - 39. M. Skalský , 44. A. Vávra , 78. M. Tomáš .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Franěk Tomáš - KROTIL Ondřej, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.