3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

13.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí i přes obtíže získali důležité tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku zápasu si domácí hráči drželi střed hřiště a snažili se branku soupeře ohrozit častou, bohužel však poměrně nepřesnou, střelbou ze střední vzdálenosti. K vidění také byla řada přihrávek za obranu na nabíhající útočníky, kterým však chyběla přesnost, nebo si s nimi poradila pozorně hrající obrana hostujícího celku. Hosté kontrovali nakopávanými míči.

Klid na kopačky domácích přinesla 18. minuta, kdy se poměrně šťastně podařilo domácím skórovat, když míč do branky, po skrumáži na brankové čáře, dopravil na několik pokusů výborně hrající Zelinka.

Do konce poločasu pak již pokračovala hra v od počátku nastaveném trendu. Tlak domácích ve středu hřiště a snaha hostů o brejkové situace. Případné náznaky šancí však řešily pozorné obrany nebo brankaři.

Kdo očekával pokračování průběhu hry z prvního poločasu, tak se hluboce mýlil. Domácí tým ztratil klid na míči, produkoval řadu chyb, čehož využil hostující celek, který svoji převahu přetavil ve vyrovnávací branku, kterou krásnou střelou po centru z rohového kopu vstřelil v 57. minutě Hauerland. Tento gól hosty povzbudil a ti pokračovali v náporu, kterému domácí celek poměrně složitě odolával. Tak jak přibývaly minuty, však postupně tlak hostů slábnul a ke slovu se stále častěji dostávali domácí. I přes stále trvající nepřesnosti byli domácí více na míči a opět branku hostů ohrožovali střelbou a rychlými přihrávkami za obranu. Jeden takový pas opět zužitkoval Zelinka, který, ač tísněn dobíhajícím obráncem, tváři v tvář brankaři nezaváhal a vstřelil v 76. minutě branku domácích, která se ukázala jako rozhodující. Po obdrženém gólu již hosté, i přes veškerou snahu, nedokázali na vývoj zápasu reagovat a jejich ojedinělé pokusy o průnik k brance končili na kopačkách pozorně hrajících obránců, nebo v zámezí po nepřesných přihrávkách. Domácí hru v pohodě kontrolovali, a to až do vyvrcholení, které zařídil v první minutě nastavení hráč domácích Matucha, který vyběhnutého brankaře překonal střelou prakticky přes celé hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
Mgr. Vladimír Mačát - trenér domácích:: Náročný zápas plný osobních soubojů. Dle mého názoru rozhodla naše větší kvalita ve středu hřiště, kde jsme soupeře, a to i přes časté nepřesnosti z naší strany, přehráli. Výhra určitě, ve vší úctě k soupeři, zasloužená.




Sestavy


TJ Sokol Bystřice pod Lopeníkem
L. Gavenda [-] - P. Novotný [-] , L. Struhařík [-] , P. Hruška [-] , K. Matucha [-] - J. Děcký [-] (46. J. Baný [-] ) , M. Londýn [-] , P. Kubena [-] , P. Dornica [-] - D. Popelka [-] (87. L. Novák [-] ) , P. Zelinka [-]

TJ Sokol Rudice
S. Daněk [-] - M. Kondla [-] , P. Gavenda [-] , P. Lukáš [-] , M. Plášek [-] , J. Sviták [-] , V. Plášek [-] , D. Ondrušek [-] (60. B. Machala [-] ) , M. Hauerland [-] , M. Durďa [-] , M. Jurásek [-] (66. J. Tomaštík [-] )

ŽK: 82. P. Kubena , 89. K. Matucha - 39. J. Sviták , 54. M. Kondla .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - ŠOPÍK Marián (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku