0:1
(0:1)
33. M. Baran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk oplatil Kdyni domácí porážku z podzimní části


Branky


33. M. Baran
0

Hosté z Nepomuku vstoupili do jarních bojů pravou nohou, když čistým kontem zadělali na uspěch na půdě Kdyně a odskočili jí v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání patřil domácím, za pomocí rychlých kombinací po stranách hřiště se dostavali do šancí, ale ani ty nejvyloženější ke svojí škodě nedokázali proměnit. Nepomuk kontroval především ze standardních situací, kde uplatňoval svojí výškovou převahu a potřebnou dávku agresivity. Jedinou branku utkání vstřelil v 33. minutě hostující Baran a zajistil pro Nepomuk velice důležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
.: Z mého pohledu byl zápas herně vyrovnaný s šancemi u obou mužstev. Rozdíl byl jen v tom, že kdyňští hráči měli více těch vyložených. Především první poločas byl z naší strany sehraný velice dobře a pokud jsme rychle kombinovali naše šance přibývali. Několikrát jsme se ocitli osamoceni před brankou soupeře, jenže zakončení našich hráčů nikdy nevedlo k tíženému cíli. Dokud jsme drželi míč u země, byla naše hra velmi dobrá. Bohužel jsme tento styl nedokázali praktikovat celý zápas. Jsme schopni si vypracovat značné množství dobrých příležitostí ke vstřelení branky, ale zakončení je v mnoha případech žalostné. Navíc se nedokážeme vyvarovat chyb v defenzivní činnosti, které naši soupeři trestají, což se také potvrdilo v tomto zápase. Je to zřejmě nováčkovská daň nezkušenosti, ale věřím, že to společným úsilím překonáme. Všichni hráči v zápasech makají až do poslední minuty, za což mají od trenérů uznání a věříme, že pokud budeme i nadále poctivě pracovat, protrhneme i tu střeleckou smůlu.




Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - K. Hamor [-] (46. M. Trumpeš [-] ) , P. Forst [-] , J. Iha [-] , J. Schwarz [-] , J. Koutník [-] , M. Výškrabka [-] (86. K. Forst [-] ) , L. Výškrabka [-] (64. T. Dufek [-] ) , K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] (70. R. Mathauser [-] ) , J. Šmejkal [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , L. Zajíc [-] , M. Baran [-] (73. R. Rous [-] ) , M. Švec [-] (85. P. Váňa [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , J. Ticháček [-]

ŽK: 83. R. Mathauser - 88. P. Panc .
Místo: Kdyně. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - VOLF Michal, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.