0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko zahrálo šach-mat v 89.minutě!


Branky


0

 

Hosté dokázali udržet kontakt s vedoucím Stříbrem, když stejně jako lídr rozhodli svůj zápas na půdě soupeře v samotném závěru. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V prvním vzájemném měření sil padlo hned pět branek, na sto přítomných fanoušků dnes čekalo na odvetu. Již v první minutě mohlo Nýrsko udeřit, ovšem po posunutí Györgyho na Kohouta nakonec k zakončení ve stoprocentní příležitosti ani nedošlo. Kdyně odpověděla z volného přímého kopu, bývalý hráč Nýrska Koutník ale branku svých bývalých spoluhráčů minul. Když pak převahu svých barev před přestávkou nevyužili György a Brož, odcházely oba celky do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

 

Obraz hry se ve druhé půli příliš neměnil, Nýrsko naráželo na skvěle chytajícího Horáčka, který mimochodem taktéž dříve stál na druhé straně barikády. Postupně si na něm vylámali zuby György, Kohout či Výtisk. A tak mohlo platit otřepané "nedáš-dostaneš." Hosté zaváhali v obraně, domácí se trhli do přečíslení dva na jednoho, jejich úmysl ale vystihl brankář Moravec. Když už se obě mužstva pomalu připravovala na penaltový rozstřel, našel si v nepřehledné situaci míč v pokutovém území Kdyně Andrei Antonovics a rozsekl dnešní bitvu umístěnou ranou.           



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Trumpeš Vladimír: „Nás demicují zranění, chybělo asi sedm kluků. Hráči bojovali, makali, dřeli, všechna čest. Hosté byli fotbalovější. Měli jsme nějaké příležitosti, bohužel jsme je neproměnili a pak přišel v závěru takový smolný gól.“

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: „Naše vítězství je zcela zasloužené. Jen je škoda, že se hrálo na vedlejším hřišti. Nerovný terén totiž více vyhovoval bránícímu mužstvu.“



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Trumpeš [-] (83. K. Knauer [-] ) , T. Dufek [-] , K. Hamor [-] , P. Forst [-] , J. Schwarz [-] (84. O. Zíma [-] ) , J. Koutník [-] , L. Výškrabka [-] , K. Forst [-] , T. Pergl [-] , J. Šmejkal [-] (21. K. Šmejkal [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - F. Kolář [-] (61. A. Antonovics [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , D. Šnour [-] , I. György [-] , M. Trefanec [-] (57. P. Výtisk [-] ) , J. Lužný [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-] , M. Bastl [-]

ŽK: 63. M. Bastl , 77. T. Kohout .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - HOMR Michal, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.