2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza si poradila s Žihlí!


Branky


2

Horní Bříza naplnila roli favorita a nadále drží přední příčky v tabulce. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Bříza vstupovala s jasným cílem - zisk tří bodů. Jen tento bodový zisk by ještě živil naději na postup. Ale Slavoj se nechtěl nechat dát zadarmo. To vyústilo ve fotbalový boj na trávníku. Několik šancí na obou stranách a výborný zákrok domácího brankáře Šimandla zastínila karetní hra, jenž se na trávníku rozehrála. Za hru v rozporu s pravidly nakonec sudí v tomto utkání vytasil 9 žlutých a jednu červenou kartu.

 

Ve druhé půli už dokonce padaly kromě karet i branky. V 75. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Macháček Martin. Horní bříze však radost z vedení poněkud  znechutil spoluhráč Janka Lukáš. Ten obdržel dvojitý trest v podobě červené karty a nařízeného pokutového kopu proti jeho týmu. Spoluhráči se dohadovali. Vše bylo marné. Avšak je to nemuselo mrzet, protože Slavoj neproměnil a ještě k tomu vzápětí inkasoval.  Ve středu hřiště neuváženě ztratili míč a po akci podél pravé strany se kličkou na střed prosadil Zavadil Milan. To byl poslední hřebíček do rakve ze které už nebylo úniku. Konečný stav 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Jiří Sedlák: Zápas ze začátku ovlivnil déšť. Musím uznat že jsme byli zalezlí a nechali hrát domácí. Ti byli lepší ale neproměňovali šance. Ke konci nás zlomila ta penalta a chyba mladého hráče ve středu pole.

TJ Slavoj Žihle
Löffelamn Martin: Z naší strany si myslím, že to bylo zasloužený vítězství. Měli jsme spoustu šancí, v první i druhé půli. Náš soupeř byl houževnatý a bojovný, ale my jsme zvítězili větší fotbalovostí.



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - P. Chocholatý [-] (85. J. Šmucler [-] ) , L. Janka [-] , M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (88. K. Příhoda [-] ) , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] (63. V. Čermák [-] ) , R. Šimice [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - T. Rambousek [-] , M. Tyr [-] , F. Půta [-] , M. Rambousek [-] , L. Rázek [-] , J. Brož [-] (82. J. Fidler [-] ) , S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , O. Čapek [-] , J. Tiesl [-]

ŽK: 34. R. Šimice , 45. M. Paukner , 68. M. Zavadil - 18. F. Půta , 23. M. Tyr , 49. J. Tiesl , 68. O. Čapek , 79. J. Brož , 90. M. Rambousek . ČK: 78. L. Janka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pena Miroslav - KULHÁNEK Milan, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 5. 2016 17:46
Děkujeme Vám za upozornění Martino, vše je již opraveno. Pokud jste na zápasech domácího týmu pravidelně, neváhejte pomocí registrované sekce poslat redaktorovi osobní postřehy z utkání, hodnotit výkony všech aktérů nebo připojit klidně i fotky. Pro Horní Břízu bychom právě ochotnou fotografku velice ocenili. Více podrobností na odkazu zde: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2284/poslat-fotky-a-informace-ze-zapasu-nebylo-nikdy-jednodussi/
16. 5. 2016 07:36
Výsledek byl obrácený, vyhrály sice domácí, ale domácím týmem byla Horní Bříza a ta zvítězila 2:0. Nikoliv Žihle.