Výhru Žichovic režíroval Butnaru


Branky


0

Další třígolový střelec tohoto kola I. Butnaru dovedl svůj tým k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice atraktivní podívanou sliboval duel mezi Žichovicemi  a Nýrskem. Ovšem první půle toho moc nenabídla. Gól Benedikta nebyl uznán kvůli ofsajdu. Pak ale přišla 44. minuta a krásné vysunutí I. Butnara, ten si položil brankáře a zakončil do prázdné. Díky němu skončila první půle 1:0.

 

 

Takové skóre se domácím pořád dostatečně nelíbilo, a tak za to vzal v 57. minutě opět I.Butnaru, který velice podobným způsoben zvyšoval už na 2:0. Myslíte, že Žichovice měli dost ? Ba naopak. Nejenom I Butnaru, který tak završil hattrick, i F. Róth se za velice kvalitní výkon mohl zapsat mezi střelce - 4:0. Róth se dokonce prosadil i podruhé, ale znovu gól domácích nebyl uznán pro ofsajd. Na konec se dostali ke slovu i hosté, když se k dorážce po trestném kopu dostal T.György a tak v 79. minutě upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Lukáš Mourek: Proti favorizovanému soupeři jsme navázali na předchozí úspěšné výkony. Naše vítězství bylo zcela zasloužené, obrana včele s J.Benediktem fungovala spolehlivě a několik dalších šancí ještě zůstalo nevyužito. Nyní jedeme do Kdyně, kde musíme opět bodovat.

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: První půle byla určitě z obou stran dobrá. Škoda toho gólu do šaten. Rozhodl nejspíše začátek druhého poločasu, který byl z naší strany tragický. Dostali jsme tam laciné góly a manko už bylo nesmazatelné.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - HOMR Michal, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.