Ani Žihli se nepodařilo uhlídat Butnara s Rothem


Branky


0
Žichovice mají obrovské štěstí v podobě Butnara a Rotha. Tyto postrachy obran soupeřů jsou v neskutečné formě a střílí jeden gól za druhým. Dnes to na vlastní kůži poznala Žihle.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktika Žihle ? Hlídat Butnara a Rotha !

 

Žichovice poslední dobou jedou na dobré vlně, což chtěli  doma jasně potvrdit. Naproti tomu Žihle mělo v plánu pohlídat ofenzivní hvězdy soupeře a skórovat po nějakém protiútoku. Ze začátku byly hosté dokonce nebezpečnější, ale žádná tutovka z toho nevznikla. Postupem času se Žichovice adaptovaly na styl Žihle a uzavřeli zadní vrátka. Ve 20. minutě bylo odpískaná penalta po zákroku na Butnara, jenž se hostům vůbec nezdál, ale sudí ho odpískal. Domácí exekutor Šteier však trefil pouze břevno. Dále útočili domácí a do šance se prodral Bálek, po průnikové přihrávce Rótha, ale ani on nedokázal otevřít skóre zápasu. Ovšem v 31. minutě už bylo vše jinak. Šteier vyslal Butnara dopředu, což bylo velice efektivní. Butnaru totiž obehrál dva hráče a prudkou střelou poslal domácí do vedení. Poločas tedy skončil 1:0.

I když ho hlídali, on se prosadil. Co ve druhém poločase ?

 

Hned 4 minuty o začátku druhého poločasu ukázal Butnaru všem divákům proč je taková hrozba. Velice chytře totiž přeloboval brankáře a skóroval skoro z ničeho.V 77. minutě se pískala další penalta pro domácí. Butnaru se řítil sám na brankáře, který ho po odehrání míče fauloval. Hostující brankář pak dostal ke kartě za faul, ještě kartu za nesportovní odkop míče a mohl jít pod sprchu. K penaltě se  postavil Butnaru, jenž by při proměnění penalty završil třetí hattrick v řadě. Ale ani on nedal, jelikož mu jeho střelu zpacifikoval náhradní brankář Novák.  Hosté už přestávali myslet na bodový lup, ale stále nějak drželi a bránili. To vše padlo v 80. minutě kdy v  týmu Žihle zavládla naprostá anarchie.  Posledních deset minut padl dosavadní systém obrany Roth toho dokázal využít. V 85. minutě si udělal slalom mezi třemi obránci a obstřelil brankáře. Na 4:0 v 90. minutě upravil Benedikt po přihrávce Rotha před prázdnou bránu. Konečný stav 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jiří Sedlák: Byl to celkem vyrovnaný zápas, až na posledních deset minut. V poslední desetiminutovce mě kluci hodně zklamali. Rozdílovými hráči na hřišti byli Butnaru a Roth. Bez nich by Žichovice byly poloviční.

TJ Slavoj Žihle
Lukáš Mourek: Vítězství bylo opět plně zasloužené, skóre mohl být mnohem vyšší, hosté J.Landu v naší brance skoro neprověřili, nicméně v úvodu utkání byli nebezpeční, aktivní se snahou o ofenzivní fotbal.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - BOGDAN Gabriel, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.