3:0
(0:1) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suverénní Žiželice vyrazili pro další body na Volárnu


Branky


43. J. Korčák , 47. L. Kubelka , 70. D. Živný (p.) , 75. J. Korčák
0

Z podzimu neporažené Žiželice zahájili jaro výjezdem na Volárnu. V souboji prvního s posledním, vzhledem k aktuální formě hostů bych se nebál použít přirovnání souboj Davida s Goliášem, se žádné překvapení nedělo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí bojovali a chvílemi byli i lepší, ale ...

Kdo tipoval, že zápas bude od samotného začátku pod taktovkou hostujících Žiželic musel být překvapen. Prognózy tipující domácí prohru 0-10 a převahu hostů se nekonaly. Domací bojovali jako tygři a rozhodně nebyli smířeni s rolí outsidera. S mírnou převahou na hřišti se domácí tým snažil vstřelit branku ke které chybělo málo. Bohužel na střely na branku se nehraje. Bojovná nálada domácích byla trochu přistřižena dvěmi žlutými kartami ve 29. minutě dostal první žlutou kartu Wolfram Pavel a ve 40. druhou žlutou pro domácí Šindelář Miloslav. A bohužel jak to tak ve fotbale chodí, nedáš dostaneš. Ve 43. minutě devatenáctiletý Korčák Jakub otevřel skóre a gólem do šatny poslal hosty do vedení 0-1.

Nástup Žiželic

Jak první půle skončila, tak začala druhá. Po chybě domácích ve 47. Kubelka Lukáš uklidnil svůj tým upravením stavu na 0-2. Pro Volárnu se druhý poločas nevyvíjel dobře. K tomu si Bečka Jaroslav natáhl sval a musel střídat. Na hřiště se šel podívat Pelikán Jan. Bečka nebyl jediný kdo z domácích musel střídat z důvodu zranění. Šindelář Václav byl faulován, úder ze zadu na hlavu byl potrestán žlutou kartou pro Novotného Jirku. Šindelář byl mírně otřesený a raději šel ze hřiště. Obě zranění nejsou vážná a chlapi by měli příští zápas nastoupit. V 70. minutě se Živný David (SK Žiželice) postavil ke značce pokutového kopu a penaltu proměnil 0-3. Za 5 minut Korčák, který otevíral skóre upravil výsledek na 0-4 a tento stav zůstal do konce utkání. Při pohledu na tabulku a celkový projev hry si domací zaslouží uznání. První poločas drželi krok s dosud neporaženými Žiželicemi a i když nakonec 3 body brali hosté, domácí mohli být celkem spokojeni. 



Sestavy


TJ Sokol Volárna
L. Brůna [-] - R. Ešner [-] , J. Bečka [-] , A. Hanek [-] , D. Mlýnek [-] - J. Smolík [-] , P. Wolfram [-] , P. Šamša [-] , T. Hartman [-] - V. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] -

SK Žiželice
J. Haviar [-] - M. Bubeník [-] - L. Kubelka [-] , D. Živný [-] - J. Novotný [-] (80. T. Vyleťal [-] ) , J. Fořt [-] (60. M. Živný [-] ) , J. Korčák [-] , O. Hůka [-] , M. Klčo [-] (46. M. Midloch ml. [-] ) , J. Novotný [-] (70. M. Midloch st. [-] ) , F. Vincour [-] (55. J. Hansl [-] )

ŽK: 29. P. Wolfram , 40. M. Šindelář - 27. L. Kubelka , 80. J. Novotný .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Školout František - PELIKÁN Miloš (N), KUBELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.