0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby s tamním rivalem z Nebovid


Branky


0

Nebovidy spojené s Pašinkou přijeli oplatit porážku z podzimní části. Doma na podzim prohráli 1-5 a jaro chtěli začít výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavně v klidu

První poločas nám toho moc nenabídl. Z hostování ze Třech Dvorů se Nebovidům vrátil Bláha Libor a jaro začal hned v základní sestavě.  Mužstva se bála riskovat, aby zbytečně nějakou chybou nenabídli soupeři šanci skórovat. Vyjma 10. minuty kdy se na brankáře hostů Poláka řítil Svoboda, ale Polák předvedl své kvality a zabránil Svobodovi otevřít skóre. První půle skončila nerozhodně 0-0. 

Šest karet, dvě branky

Druhý poločas začal a hned ve 47. minutě padla žlutá karta. Prvním proviněným byl Svoboda Jaroslav, ketrého následoval v 51. minutě Bílý. Mezitím se do šance opět dostal Svoboda. Totožná akce jako v první půli, bohužel Svobodovi to tentokrát nesedlo a přestřelil. Brankář domacích Hanzl byl do 56. minuty bez práce. Bohužel pro domácí při první střele na branku Hanzlovi vypadlo balón z rukou a nejblíže k němu byl Nebovidský Bělina, který neměl moc práce s tím uklidit balón do prázdné brány 0-1. Branka rozdmýchala emoce domácích a to vyústilo v další žlucení. V 68. domácí kapitán Svoboda. V 74. minutě Pokorný fauloval Fedora. Opora hostů kvůli zranění musela hned střídat a neví se jestli se stihne na příští utkání vrátit. Domací se snažili tlačit dopředu, ale nevypracovali si už žádnou velkou šanci. A jak se blížil konec místního derby, tak v 85. minutě dostal žlutou Podnecký a v 90+1. minutě Panic. Kapitán hostů využil rozhozené koncentrace soupeře a střelou z dálky v 90+2. minutě kapitán pojistil výhru 0-2. Důležité 3 body pro Nebovidy.



Sestavy


FK Červené Pečky B
V. Hanzl [-] - T. Podnecký [-] (56. M. Žoha [-] ) , T. Franc [-] , R. Panic [-] - M. Převrátil [-] (46. M. Rauch [-] ) , M. Jelínek [-] (79. T. Charouzd [-] ) , P. Podnecký [-] , S. Pokorný [-] , J. Svoboda [-] - M. Bílý [-] , J. Svoboda [-] (60. M. Hendrych [-] )

TJ Pašinka/Nebovidy
M. Polák [-] - P. Bláha [-] , J. Řehák [-] , L. Karkoš [-] , J. Ladýř [-] (82. L. Láznička [-] ) - M. Richtár [-] (46. J. Eszenyi [-] ) , J. Málek [-] , J. Krupička [-] , L. Bláha [-] (90. J. Hájek [-] ) - P. Bělina [-] , L. Fedor [-] (75. L. Konývka [-] ) -

ŽK: 47. J. Svoboda , 51. M. Bílý , 68. J. Svoboda , 74. S. Pokorný , 85. P. Podnecký , 90. R. Panic .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VALA Luboš - BULÍŘ Zdeněk (N), VÁCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.