1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábí Lhota hostila Nebovidy


Branky


0

Bylo jasné, že Nebovidy nebude čekat nic lehkého. Jestřábí Lhotě se na jaře celkem daří a doma jsou velice silní. Odpovídal tomu i celkový průběh zápasu, který se protáhl až na penaltový rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka se ukázala hned z kraje, Nebovidy se dostaly do hry až po dvaceti minutách

Nebovidy se nestačili ani pořádně rozkoukat na hřišti a ve 3. minutě přesnou ranou k tyči poslal domácí do vedení Procházka 1-0. Úvod utkání ovládali domácí, ale po čtvrthodině hry se o slovo začali hlásit hosté. Mírnou převahu potvrdil srovnávací brankou Richtár ve 21. minutě 1-1. Do konce první půle si oba týmy vytvořili několik šancí, ale žádná z nich už stav nezměnila. 

Druhá půle spěla k penaltám

Oba týmy pokračovaly v tom co předváděly první půli. I díky častým nepřesnostem na obou stranách bylo málo vyložených situací, ale žádná nebyla využita. Obě brány byly pro druhou půli zakleté. V 81. minutě opustil hřiště střelec první branky Procházka a místo něj se na hřiště dostal Pěkný, který si stihl ještě v 90. minutě vykoledovat žlutou kartu. Střídání pomohlo domácím směrem dopředu, protože v asi největší šanci druhé půle se ocitli, kdy v 89. minutě se na Poláka řítil osamocený útočník Jestřábí Lhoty. Hostující brankář si s touto situací ovšem poradil a v samotném závěru utkání tak podržel svůj tým. Utkání tak skončilo nerozhodně 1-1 a šlo se na penaltový rozstřel.

Polák podržel Nebovidy

První kolo penalt bylo úspěšné pro oba celky 1-1. V dalších kolech se hostující brankář Polák už prostřelit nenechal a Nebovidy, které byly v penaltovém rozstřelu stoprocentní zvítězily 1-4. 



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota B
O. Heres [-] - P. Sixta [-] , S. Mojžíš [-] , L. Soukup [-] , T. Procházka [-] (81. L. Pěkný [-] ) , O. Pavelka [-] , J. Šlehubr [-] , V. Pelikán [-] , F. Krajíček [-] , F. Čáslavský [-] (58. P. Paleček [-] ) , R. Hájek [-]

TJ Pašinka/Nebovidy
M. Polák [-] - T. Jelínek [-] , J. Láznička [-] , J. Ladýř [-] (46. J. Morkes [-] ) , J. Řehák [-] (81. V. Pešek [-] ) - P. Bláha [-] , L. Bláha [-] , J. Krupička [-] , L. Karkoš [-] - P. Bělina [-] (66. J. Hájek [-] ) , M. Richtár [-] -

ŽK: 32. O. Pavelka , 33. R. Hájek , 85. J. Šlehubr , 90. L. Soukup , 90. L. Pěkný - 44. J. Láznička , 76. T. Jelínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - NEUBERT Josef (N), HONC Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.