1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltruby hostily Volárnu


Branky


0

Domácí byli v roli favorita, ale hra tomu neodpovídala od samého začátku se hosté drželi a vytvořili si několik nadějných šancí. Na pohled pěkné utkání skončilo hubeným vítězstvím Čechie 1-0. Volárna by si za svoji hru aspoň bod zasloužila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle, vyrovnané skóre

Hráči obou mužstev předváděli pěkný fotbal. Akce za akcí, kterou musela hasit obrana soupeře. Hodně práce měl i domácí brankář Bláža, který celý zápas držel čisté konto. První půle nám krom promarněných šancí nabídla akorát žlutou kartu, kterou si ze 43. minuty odnesl Vlasák (SK Čechie Veltruby).

Kovařík vystřelil výhru

Jak první půle skončila, tak druhá začala v 55. minutě se žlutilo i na straně Volárny a proviněným byl Šindelář M. . Oba týmy pokračovaly ve svém ofenzivním fotbale a své kvality v brance předaváděl jak hostující Brůna, tak i domácí Bláža. Oběma brankářům pomáhala dobře šlapající obrana, která nevypouštěla souboje a soupeřovi nic nedarovala. V 60. minutě přišla rozhodující chvíle. Pravý obránce domácích Kovařík se vytáhl dopředu obešel několik hráčů a ze 20-ti metrů vypálil přesně mířenou střelu k tyči na kterou Brůna nedosáhl. Změna skóre dala utkání ještě větší náboj a hosté začali tlačit. Volárna z tlaku vytěžila pár standardních situací a několik rohů, bohužel pro hosty nic z toho neproměnila. Tři body tak nakonec brali domácí.



Sestavy


SK Čechie Veltruby
L. Bláža [-] - T. Vlasák [-] - A. Brant [-] , J. Havrilko [-] , D. Kmoch [-] - J. Zábraha [-] , J. Hampl [-] , S. Teplý [-] - O. Liška [-] , J. Kovařík [-] , R. Mottajčík [-]

TJ Sokol Volárna
L. Brůna [-] - D. Mlýnek [-] , A. Hanek [-] , P. Šedivý [-] - T. Hartman [-] , J. Čihák [-] , J. Smolík [-] , P. Wolfram [-] , P. Šamša [-] - M. Šindelář [-] , V. Šindelář [-]

ŽK: 43. T. Vlasák - 55. M. Šindelář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIKNER Roman - VÁPENÍK Petr (N), WOLFRAM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.