Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volárna vybojovala další body pro udržení


0

V hlavní roli se opět předvedli Šindelářovi. Stejně jako v minulém kole byli u všech gólů a výhrou 2-1 se vyšvyhli mimo sestupové pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelářovi v hlavní roli

Domácí byli oslabeni o Wolframa a Šedivého P., ani hosté nebyli v plné síle a přijeli jen se dvanácti hráči. Na domácích oslabení nebylo znát a to se ukázalo hned ve druhé minutě. Šindelář Miloslav asistoval svému synovi a Vašek poslal svůj tým do vedení 1-0. Formu si drží od minulého týdne, kdy dal góly dva. Ve 27. minutě Svoboda J. srovnal stav utkání na 1-1 a domácí museli znovu zabrat, aby vybojovali pro ně v tuto chvíli tak důležité body. Ta chvíle přišla ve 34. minutě kdy si Šindelářovi vyměnili pozice a teď asistoval Vašek tátovi a ten znovu strhl vedení na jejich stranu 2-1. V první půli si ještě Šindelář V. vysloužil žlutou kartu.

Domácí udrželi hubené vedení

Po první půli se prostřídali hráči. Čapek pustil na hřiště Brůnu (Volárna) a hosté využili jediného střídajícího Kulhánka, který šel na trávu místo Podneckého(Červené Pečky). Domácí se snažili své vedení ještě navýšit, aby utkání mohli dohrát v klidu, ale nedařilo se jim. Několik šancí si vytvořili, ale neproměnili. Hosté využívali otevřené obrany Volárny a hrozili z brejků. Obrana ovšem byla zodpovědná a i za cenu faulů nepustila Červené Pečky do zakončení. Skóre se už do konce utkání neměnilo a tak si domácí vybojovali další důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Volárna
L. Brůna, hráč: První půle byla herně vyrovnaná. Volárna však zvládla další zápas o záchranu na výbornou. A to i bez zraněného Wolframa a P. Šedivého. Hlavními tahouny byli opět kluci Šindelářovi, kteří si vzájemně asistovali u vstřelených branek.




Sestavy


TJ Sokol Volárna
J. Bečka [-] - M. Šálek [-] , A. Hanek [-] , D. Mlýnek [-] , R. Ešner [-] - J. Smolík [-] , T. Hartman [-] , F. Jakubal [-] - P. Čapek [-] (46. L. Brůna [-] ) , V. Šindelář [-] , M. Šindelář [-] -

FK Červené Pečky B
O. Pospíšil [-] - P. Podnecký [-] (46. R. Kulhánek [-] ) , T. Koubský [-] , T. Charouzd [-] , M. Jelínek [-] - T. Podnecký [-] , J. Svoboda [-] , A. Procházka [-] , M. Rauch [-] - J. Kubelka [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 44. V. Šindelář - 83. M. Jelínek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - PELIKÁN Miloš (N), BULÍŘ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.