0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary si do Veltrub přijely pro tři body


Branky


0

Domácí Veltruby po třech výhrach v řadě utrpěli teprve druhou jarní porážku. Utkání bylo vyrovnané, bohužel domácí neproměnili žádnou z jejich šancí a po dvou brankách obdržených na konci utkání zůstaly bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí Veltruby byly v pozici favorita. To se od samého začátku na trávníku i ukazovalo. Domácí kombinovali a ve středu hřiště Štítary většinu času přehrávali. Bohužel z žádné vytvořené šance se jim nepodařilo skórovat. Hosté si pár šancí vytvořili, ale domácí brankář Bláža byl v první půli nepřekonatelný. Před půlkou ještě stihly Štítary vystřídat, ve 40. minutě šel do hry Hamrník za Svobodu.

Štítary rozhodly v závěru utkání

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu. Veltruby párkrát přestřelily zakletou branku z malého vápna. V 67. minutě došlo i na straně domácích na střídání ze hřiště šel Liška a na hřiště se tak dostal Malý. Bohužel ani příchod čerstvého hráče nezlomil prokletí štítarské branky. Domácí ještě zkusili na posledních deset minut poslat na hřiště dalšího náhradníka Poláčka. Střídání dopadlo úplně jinak než měli domácí v plánu v 84. minutě prostřelil Blážu Skořepa a Štítary se dostaly do vedení 0-1. Veltruby se ještě ani nevzpamatovaly a Pýcha v 87. minutě zvýšil na 0-2. Na takový závěr už domácí odpovědět nestihli.



Ohlasy k zápasu



Štítarský SK
Kovařík Jaku - obránce: Byli jsme lepší. Je to škoda neproměnili jsme hodně tutových šancí. Bohužel.



Sestavy


SK Čechie Veltruby
L. Bláža [-] - A. Brant [-] , T. Vlasák [-] , M. Karban [-] , R. Mottajčík [-] , P. Mokrý [-] , J. Kovařík [-] - D. Kmoch [-] , O. Liška [-] (67. J. Malý [-] ) , S. Teplý [-] - J. Hampl [-] (81. J. Poláček [-] ) -

Štítarský SK
M. Lepší [-] - M. Lepší [-] , M. Přibyl [-] , P. Skořepa [-] , P. Pýcha [-] , D. Kmoch [-] , A. Přibyl [-] , M. Jandák [-] , O. Pšenský [-] , T. Svoboda [-] (40. J. Hamrník [-] ) , D. Hutla [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - VÁPENÍK Petr (N), ŠUBRT Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.