2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pašinka nestačila na Volárnu


Branky


11. J. Řehák (vl.) , 75. V. Šindelář - 54. M. Richtár
0

Domácí mají na jaře skutečně dobrou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V 11. minutě prošel za obranu hostí Šindelář a s pomocí obránce hostů poslal Volárnu do vedení. Celý první poločas byli domácí lepší. Měli hodně šancí vstřelit branku, včas obsazovali  protihráče, a míč byl převážně na jejich kopačkách.

Šindelář rozhodl

Druhá půle byla pro Volárnu těžší. Hosté se více dostávali před naší branku a podařilo sem jim srovnat stav Richtárem na 1:1. Pár minut na to byla  nařízena penalta, kterou skvěle vystihl Bečka a tento pokus zlikvidoval. Bojovnost domácího týmu však přinesla své ovoce. Pavel Wolfram několikrát vyzkoušel pozornost brankáře a v 75. minutě upravil skóre na konečných 2:1 Václav Šindelář

 

 

 autor: Ladislav Bruna



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Volárna
Ladislav Bruna: "Proti týmu Pašinky jsme čekali hodně těžký zápas, vzhledem k tomu že jejich kádr je tvořen především mladými hráči. První půle ale vyzněla v náš prospěch. Druhá půle byla těžší. Jen díky hráčům jako je třeba Šindelář máme na jaře tak dobrou bilanci. Velké díky patří i Lukášovi Luťhovi a Pavlu Wolframovi staršímu , kteří se i přes vleklá zranění rozhodli nastoupit do zápasu, a pomoci nám v boji o záchranu."




Sestavy


TJ Sokol Volárna
J. Bečka [-] - R. Ešner [-] , D. Mlýnek [-] , L. Brůna [-] , A. Hanek [-] - P. Wolfram [-] , T. Hartman [-] , J. Pelikán [-] , P. Šamša [-] - V. Šindelář [-] , L. Luťha [-] (46. P. Wolfram [-] )

TJ Pašinka/Nebovidy
M. Polák [-] - V. Zelenka [-] (80. L. Svojtka [-] ) , J. Řehák [-] , J. Láznička [-] (50. J. Vrána [-] ) , P. Bláha [-] (46. D. Kratochvíl [-] ) - L. Karkoš [-] , L. Bláha [-] , P. Bělina [-] , J. Ladýř [-] - M. Richtár [-] , L. Fedor [-] -

ŽK: 22. P. Šamša , 56. D. Mlýnek , 59. A. Hanek , 62. L. Brůna - 25. M. Richtár , 64. J. Láznička , 66. J. Řehák , 90. J. Ladýř .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.