2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

12.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V předehrávce posledního kola se body dělily


Branky


0

Týden před začátkem III. třídy se předehrávalo mistrovské utkání posledního kola mezi domácí rezervou Horek nad Jizerou a hostujícími Nemyslovicemi. Šlo o souboj dvou celků, které v tabulce dělí pouhé dva body a oba celky ještě budou mít záchranářské starosti. Vyrovnanost týmů se potvrdila i v samotném zápase, ve kterém Horky sice dvakrát vedly, ale hosté dokázali pokaždé vyrovnat a nakonec si tedy odvést cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horky dvakrát ve vedení

S několika novými tvářemi se představily hostující Nemyslovice v prvním jarním zápase. Do jejich branky se postavil Jiří Bosík, nová posila z Krnska a v poli nastoupil Jaromír Ekl, který se k týmu připojil hned po skončení florbalové sezony, kde válčí v dresu Trutnova. Po dlouhém zranění mohli hosté počítat i s Petrem Vonáškem. Na domácí straně k výraznějším pohybům v kádru nedošlo, takže největší pozornost vzbuzoval Libor Cepka, jinak stabilní hráč místního A týmu. Kdo čekal opatrný úvod zápasu, musel se divit. Probíhala 2. minuta utkání, když využil domácí kapitán Váňa zmatků v hostující obraně a lobem přehodil vyběhnuvšího Bosíka, čímž otevřel skóre zápasu. Domácí si asi neuměli představit lepší začátek zápasu a i nadále se hnali za vstřelením branky, ovšem všechny jejich další pokusy končily na poučené obraně hostí. Naopak to byly Nemyslovice, kdo se postupně také dostával do hry a na vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve 34. minutě se k míči dostal Matyska, prošel s míčem až do domácí vápna, kde hrací předmět předložil k nehlídanému navrátilci Petrovi Vonáškovi, který už neměl problém překonat Šebestu - 1:1. Horky po inkasované brance přepnuly na vyšší obrátky a trvalo jim deset minut, než se opět dostaly do vedení. Výpomoc z "áčka" Cepka si vzal míč na pravé straně, poradil si se dvěma bránícími hráči a z hranice malého vápna prostřelil Bosíka. Do kabin tak šli spokojenější domácí, kteří vedli 2:1.

Hostům zachránil bod kapitán

Do druhé půle vstupovali domácí se snahou vedení udržet a pokud možno ještě navýšit, hosté z Nemyslovic měli opačný úkol. Ten se snažili naplňovat po celý druhý poločas, ale všechny jejich útoky končily na dobře pracující obraně domácích Horek. Dlouho to vypadalo, že všechny tři body zůstanou doma, ale v 84. minutě si jako správný kapitán vzal míč k rozehrání přímého kopu Pavel Vonášek a perfektně umístěnou střelou uklidil míč ke vzdálenější tyči domácí branky - 2:2. Nic víc už se ve zbytku utkání nestalo a tak si oba týmy zaslouženě rozdělily po bodu. Horky si v příštím (prvním jarním kole) zahrají opět doma, kdy na svém pažitu vyzvou hosty z Žerčic, Nemyslovice na svém hřišti přivítají druhé Ledce.



Ohlasy k zápasu



FC Nemyslovice
Pavel Vonášek - kapitán: "Byl to velmi těžký zápas. Rezerva Horek je doma vždy velmi silná. Jsme rádi, že se nám podařilo získat alespoň bod a udržet soupeře v tabulce pod námi."



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - P. Kadeřábek [-] - P. Veverka [-] (46. J. Čejka [-] ) , P. Cimrman [-] , L. Bahník [-] , M. Solčiansky [-] (58. P. Outěřický [-] ) - J. Váňa [-] , P. Mihál [-] (46. P. Zeman [-] ) - L. Cepka [-] , T. Sekera [-] , J. Macoun [-]

FC Nemyslovice
J. Bosík [-] - S. Jakubínský [-] , T. Mikulec [-] (32. R. Mikulec [-] ) , M. Machovec [-] , P. Matyska [-] , P. Vonášek [-] , J. Ekl [-] , M. Baborák [-] , J. Baborák [-] , P. Vonášek [-] (87. O. Kunst [-] ) , P. Šona [-]

ŽK: 52. J. Macoun , 75. L. Bahník , 75. P. Cimrman , 89. J. Čejka - 65. M. Machovec , 75. P. Matyska .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Khol Martin - VAŇOUSEK Patrik, ŠESTÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.