2:1
(1:1)
26. M. Feri
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice si doma těsně poradila se Zdětínem


Branky


0

Domácí Kropáčova Vrutice hostila v dobré formě hrající Zdětín a očekával se vyrovnaný zápas, což se nakonec potvrdilo. I tak se domácím podařilo získat tři body za těsnou výrhu 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

Začátek zápasu patřil hostujícím fotbalistům a jako první ohrozil domácí branku Husák, jeho rána ovšem mířila těsně nad břevno. Na druhé straně se do první šance dostal po dlouhém výkopu Manžela ve 12. minutě utkání Rambousek, který si hned věděl rady a lobem poslal domácí do vedení - 1:0. Hosty ovšem inkasovaná branka nerozhodila a mířili za vyrovnáním, což se podařilo v 26. minutě utkání. Feri vyslal na branku velmi povedenou střelu, za kterou se gólman pouze ohledl - 1:1. Do konce poločasu mohl vrátit Vrutici vedení Rambousek a chvíli po něm i Jiří Havelka, ovšem oba dva ve svých šancích neuspěli a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Rozhodující gól Jana Havelky

Po zahájení druhé půle se v další šanci ocitl Rambousek, tentokrát ovšem svou druhou branku v zápase nepřidal. Rozhodující akce zápasu přišla po deseti minutách druhé půle. Hosté propadli u lajnové čáry a Vrutice se dostala do přečíslení, které využil střelou do protipohybu Jan Havelka a vrátil tak domácím ztracené vedení. Hosté se opět snažili se zápasem ještě něco udělat, prostřídali čtyři hráče, ovšem ke druhému vyrovnání v zápase to už bohužel pro ně nevedlo a tak si Vrutice pohlídala těsný jednobrankový náskok a i nadále drží neporazitelnost, která trvá po celou sezonu. 



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Dnes to bylo ubojované vítězství. Naše zkušenost se projevila. Druhý poločas jsme byli lepší. Asi vyhrála větší kvalita. Jako nejlepšího hráče zápasu hodnotím sebe, protože jsem to rozhodnul. Již jsem se nemohl koukat na ty neproměněné šance tak jsem tam vletěl podíval kde je gólman a zkušeně proměnil. Ještě bych chtěl poděkovat Járovi Malému za nahrávku na gól."

FK Zdětín
Aleš Fabián: Utkání bylo spíše remízové , ale domácí předvedli proč jsou v tabulce tam , kde jsou. Domácí v utkání byli kvalitnější na míči, naši hráči se ale dobře pohybovali a bojovali. Ke kvalitě utkání přispěl dobrým výkonem rozhodčí Měščan. Domácím blahopřejeme k vítězství i k postupu do okresu.



Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - B. Bohata [-] , P. Gruncl [-] , L. Rovenský [-] , T. Musil [-] - J. Havelka [-] (89. Z. Kern [-] ) , J. Malý [-] , J. Doležal [-] - R. Rambousek [-] (87. J. Holub [-] ) - A. Lukeš [-] , J. Havelka [-] (73. D. Borecký [-] )

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - L. Baborák [-] , R. Davídek [-] (82. J. Cibrik [-] ) , M. Šona [-] (55. J. Těšínský [-] ) , M. Husák [-] , R. Růžička [-] (62. L. Losík [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , F. Rosenkranz [-] , P. Honzátko [-] (85. J. Vaňousek [-] ) , M. Feri [-]

ŽK: 88. J. Doležal - 54. L. Baborák , 80. R. Davídek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Meščan Marek - MOUCHA Milan (N), KREDBA Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.