1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce si poradily v Nemyslovicích


Branky


0

Druhé Ledce zajížděly na pažit nevyzpytatelných Nemyslovic, kde si ovšem dokázaly poradit a po dvou trefách kapitána Blažka a jedné útočníka Konečného nakonec slavily výhru 3:1. Za domácí korigoval těsně před koncem Živec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledce si vypracovaly dvougólový náskok

Velmi oslabený byl domácí tým před prvním domácím zápasem v jarní části. Nejcitelnější byla absence nejlepšího střelce Jakubínského. Od úvodních minut byly aktivnější hostující Ledce, ovšem jejich aktivita k žádné větší gólové šanci nevedla. První vážnější šance zápasu hned skončila brankou. Rozehraný přímý volný kop ze 13. minuty se dostal na hlavu jednoho z hostujících hráčů, kterou sice dokázal Bosík ještě vyrazit, na dorážku kapitána Blažka už byl ovšem krátký. Hosté byli i nadále aktivnější na míči, zatímco domácí se spoléhali především na rychlé brejky, ovšem chyběla tolik potřebná přesnost a důraz v koncovce. A tak se podruhé v zápase prosadili hosté, když vedli hezky akci od lajny až do vápna, kde přišla přihrávka na hranici malého vápna na Konečného, který se nemýlil. Více branek v první půli nepadlo a do kabin tak šli spokojenější domácí.

Po gólu na každé straně

Domácí tým vstoupil do druhé půle aktivně a se snahou se zápasem ještě něco udělat. Naopak Ledce se možná příliš brzy spokojily s dvoubrankovým náskokem a ve druhé půli působily pasivně. Z toho také pramenilo několik dobrých příležitostí na domácí straně, žádnou z nich se ovšem nepodařilo proměnit. V největší šanci se objevil domácí Matyska, jehož hlavičku po rohovém kopu vykopával jeden z hostujících obránců z brankové čáry. Ledce se tou dobou spíše bránily, ale opět to byly oni, kdo vstřelil další gól. Dokonalou lekci z produktivity udělil domácím kapitán Blažek, který se trefil z přímého kopu a byla to jeho druhá branka v zápase. Domácí tým se ovšem dočkal alespoň čestného úspěchu, když se v 88. minutě prosadil Živec  po přihrávce Machovce. Na víc už ovšem domácím síly nezbyly, možná i proto, že do zápasu nastupovali pouze s jedenácti hráči a tím pádem bez možnosti střídání.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Ledce byly velmi těžkým soupeřem a ukázaly, proč jim patří druhé místo v tabulce. Naši hráči ale celý zápas bojovali a rozhodně jim nedali nic zadarmo."




Sestavy


FC Nemyslovice
J. Bosík [-] - P. Vonášek [-] , J. Baborák [-] , M. Baborák [-] - P. Vonášek [-] - M. Živec [-] , R. Mikulec [-] , M. Machovec [-] , P. Matyska [-] , O. Kunst [-] , M. Štípek [-]

SK Ledce
T. Svozil [-] - M. Kraus [-] , T. Juhasz [-] , L. Barančok [-] (59. O. Špička [-] ) , P. Blažek [-] , J. Valeš [-] , J. Truhelka [-] , A. Donát [-] , T. Konečný [-] , A. Kovanič [-] , J. Dobruský [-]

Hráči zápasu: P. Blažek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kern Patrik - KŘAPKA Antonín (N), FIDRMUC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.