Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín si doma poradil se Struhy


Branky


0

Atraktivní zápas nabídlo první jarní kolo III.B třídy, když se proti sobě postavily celky Zdětína a Struh. Domácí těžili z dobrého úvodu utkání, prosadili se už ve 2. minutě utkání. Své vedení postupně navýšili a Struhy už dokázaly pouze snížit na konečných 3:1 pro domácí Zdětín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup pro Zdětín

Kdo dorazil na utkání o pět minut déle, litoval. Skóre utkání se totiž měnilo již ve 2. minutě, kdy Husák předložil dobrý centr Losíkovi, jehož střelu ještě Matyásko vyrazil na břevno, ovšem míč se odrazil k nové tváři ve zdětínském dresu Filipovi Rosenkranzovi, který se nemýlil - 1:0. Na začátku zápasu měl gólman hostí plné ruce práce a v 5. minutě musel hasit další nadějnou šanci domácích. V 9. minutě se do dobré příležitosti dostal Votruba, branka mu ovšem byla malá. Domácí byli opravdu při chuti a ve 13. minutě orazítkovali tyč branky, postaral se o to opět Votruba. 20. minuta utkání už druhou branku přinesla, kdy ze střední vzdálenosti napřáhl Husák a střelou do šibenice zvýšil na 2:0. Po druhé inkasované brance už se probrali i hosté. Ovšem Pokorného vysunutí na Balatku bylo dlouhé a Mecerova střela slabší nohou nenadělala Cieleckému žádné problémy. Do dalšího náznaku příležitosti se dostával Mecera, po Pokorného centru byl ovšem dobře tísněn. To bylo od hostů v první půli vše, zato domácí ještě vyprodukovali dalekonosnou střelu Richtrem a pohotovou střelu Husákem, ovšem ani jeden z těchto pokusů v brance neskončil.

Po gólu na každé straně

I vstup do druhé půle patřil domácímu Zdětínu. Do velké šance se dostával Losík, ale proti jeho pokusu se zaskvěl Matyásko a nadvakrát kulatý nesmysl zkrotil. Další zákrok si musel hotující gólman připsat v 65. minutě, kdy vyrazil nad pohotovou Votrubovu střelu. Nicméně druhý poločas už působil vyrovnaně Struhy se prezentovaly lepším výkonem, než tomu bylo v první půli. I tak ale inkasovaly potřetí. V 78. minutě po zaváhání hostující obrany našel Losík centrem stídajícího Vaňouska a ten prostřelil brankáře Matyáska. Hosté se v 81. minutě dočkali čestného úspěchu, kdy centr z rohového kopu neudržel gólman Cielecký a nejpohotovější byl Pokorný, který tak snížil na konečných 3:1. Struhy se ještě snažily zápas zdramatizovat, ovšem zmohly se pouze na Michalovu střelu z dálky, která brankou neskončila. Zdětín si tak zaslouženě připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Ales Fabián: " V úvodním utkání jsme si dokázali vypracovat více šancí než hosté a po zásluze jsme zvítězili. V zimně jsme mužstvo doplnili a jsem rád, že nový hráči do mužstva perfektně zapadli a celé mužstvo podalo dobrý výkon."

TJ Sokol Struhy
Jiří Verešpěj - člen výboru: "Domácí nás překvapili běhavým kombinačním fotbalem a nám několik minut trvalo než jsme se přizpůsobili. I tak, ale domácí využili každého našeho zaváhání a jejich výhra je naprosto zasloužená. Naše branka na konci zápasu byla jen kosmetickou úpravou skóre".



Sestavy


FK Zdětín
J. Cielecký [-] - M. Šona [-] (86. L. Baborák [-] ) , P. Honzátko [-] , M. Feri [-] (81. R. Davídek [-] ) , T. Richtr [-] , M. Husák [-] (69. J. Vaňousek [-] ) , L. Losík [-] (84. J. Cibrik [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , J. Rosenkranz [-] , F. Rosenkranz [-]

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - J. Macera [-] (46. J. Čmugr [-] ) , V. Pokorný [-] , A. Koš [-] (62. F. Strejček [-] ) , A. Vrbka [-] , F. Michal [-] , L. Balatka [-] , K. Cerha [-] , R. Nouzák [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

ŽK: 28. L. Losík , 48. M. Feri .
Hráči zápasu: J. Votruba - A. Matyásko .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kubín Josef - CHLASTÁKOVÁ Ivana, BOHUSLAV Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.