1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov si rozdělil body se Zdětínem


Branky


0

Zajímavý souboj byl k vidění na Strašnově, kam dorazil posílený Zdětín. Byli to ovšem domácí, kteří se ujali vedení a dlouho to vypadalo, že si přípíší tři body. Hostující Zdětín ovšem dvacet minut před koncem vyrovnal a tak si oba týmy rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdětín zahodil penaltu

Od úvodního hvizdu bylo k vidění zajímavé utkání, které svou kvalitou převyšovalo III. třídu. Po úvodním oťukávání obou soupeřů se naskytla velká možnost v podobě pokutového kopu pro hostující Zdětín. K exekuci se postavil Feri, ale bohužel pro hosty svou střelu namířil pouze do tyče. Když se neujali vedení hosté, udělali to za ně domácí. Ve 14. minutě to byl jmenovitě Tomáš Prskavec, který dokázal po rohovém kopu prostřelit vše co mu stálo v cestě a míč se zastavil až v brance - 1:0. Zdětín se snažil ihned o odpověď a dokázal si vypracovat několik šancí, ovšem bez tolik potřebné efektivity. Do kabin tak šli spokojenější domácí, kteří vedli těsně 1:0.

Dvě červené za jeden poločas

Strašnov dal brzy po začátku druhé půle Zdětínu dobrou šanci na to, aby se vrátil do hry. V 55. minutě byl totiž vyloučen Michal Klaban a domácí se tak museli obejít bez jednoho hráče v poli. Ovšem kdo by čekal, že poté přebere iniciativu hostující tým, mýlil by se. Paradoxně to byli domácí, kdo byl aktivnějším týmem a dokonce si vypracovali pár šancí na zvýšení svého vedení. Ty ovšem nevyužili a tak zákonitě přišel trest v podobně vyrovnání. Zdětínu se podařilo domácí přitlačit ke své brance a výsledkem tlaku byla vyrovnávající branka z kopaček Jana Rosenkranze. Počet sil na hřišti se vyrovnal v 80. minutě, kdy po druhé žluté kartě musel předčasně opustit hrací plochu zdětínský Těšínský. V závěru zápasu byl blíž ke gólu Zdětín, ale žádný z náznaků šancí už proměnit nedokázal a tak zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



FK Zdětín
Aleš Fabián: Podali jsme herně dobrý výkon a dokázali si na půdě silného Strašnova vypracovat šance , ale pohořeli jsme v zakončení. Proto si myslím, že je remíza spravedlivá.



Sestavy


SK Strašnov
M. Berger [-] - M. Výda [-] , M. Klaban [-] , M. Strach [-] , A. Rychtera [-] , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] , M. Knotek [-] , J. Pitrmoc [-] , J. Kubín [-] (74. M. Prskavec [-] ) , P. Matuna [-]

FK Zdětín
J. Cielecký [-] - P. Honzátko [-] , T. Richtr [-] , M. Husák [-] (65. J. Vaňousek [-] ) , M. Feri [-] (46. J. Těšínský [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , J. Rosenkranz [-] , M. Šona [-] , F. Rosenkranz [-] , L. Losík [-] (75. J. Cibrik [-] )

Počet diváků: 77. Rozhodčí: Kožej Roman - PÍSECKÝ Jiří (N), KOVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.