Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce si doma poradily s Žečicemi


Branky


0

Souboj, který měl jasného favorita se odehrál podle předpokladů. Domácí Ledce se brzo dostaly do vedení a své vedení postupně navyšovaly, než se konečné skóre zastavilo v podobě 5:1 pro domácí tým, který si tak připsal další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly pro domácí, vyloučení pro hosty

Domácí tým se musel obejít bez svého kapitána a mozku týmu Blažka, stejně tak jako bez stopera Truhelky. Po celý zápas se na trávník snášel déšť, což znepříjemňovalo kombinaci a hru po zemi. Domácí se ovšem i přes nepřízeň počasí dostali bezy do vedení, když už ve 2. minutě utkání zakroutil přímý volný kop přesně k tyči Konečný. I další minuty patřili domácímu celku, všechny jeho akce ovšem končily před šestnáctkou soupeře. Postupem času se ke slovu dostaly i hostující Žerčice, ovšem jejich akce končili buď na dobře pracující obraně domácích, nebo na vlastní nemohoucnosti něco vymyslet. Těsně před koncem poločasu se udály zřejmě rozhodující momenty zápasu. Ve 39. minutě dostal míč za obranu Donát a v těžké pozici prostřelil Dorčiáka v hostující brance - 2:0. O minutu později viděl červenou kartu hostující Hanuš. Nejprve obdržel žluté napomenutí za protesty proti rozhodčímu, aby si o dvě minuty vysloužil druhou žlutou kartu za vulgární urážky protihráče. Do kabin tak šli domácí s dougólovým náskokem a převahou jednoho muže v poli.

Ledce přidaly další tři branky

Druhá polovina již probíhala plně v rukou domácích Ledec, které svého soupeře i přes vystřídání v poločase do ničeho nepustily. Ovšem i domácí místy dost kazili a jejich hra byla nepřesná, možná i díky těžkému terénu. I tak se ovšem postupně dostávali do dobrých šancí a tři z nich postupně proměnili. V 53. minutě zvyšoval na 3:0 druhou brankou v utkání Donát. Další branky padly v rozmezí 72. a 75. minuty a o obě se postaral domácí Kovanič. O čestný úspěch pro hosty se v 78. minutě postaral po hezké akci Plachého střídající Kredba. Více se již nestalo a tak si domácí připsali tři body, ke kterým jim dost pomohli hosté svoji nedisciplinovaností.



Ohlasy k zápasu


SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Měli jsme trochu obavu z naší sestavy, protože jsme ji zase museli celkem obměnit a někteří hráli se šrámy. Ale podařilo se nám ujmout se vedení v zápase a pak nám zisk tří bodů usnadnilo zbytečné vyloučení a dlouhá přesilovka. Kdyby hosté nehráli druhý poločas v deseto, myslím, že by skóre nebylo tak jednoznačné a mohli nás ještě potrápit."




Sestavy


SK Ledce
P. Šebek [-] - T. Svozil [-] - M. Kraus [-] , T. Juhasz [-] , L. Barančok [-] , J. Valeš [-] , A. Donát [-] , T. Konečný [-] , A. Kovanič [-] , J. Kaňka [-] , J. Dobruský [-]

TJ Žerčice
P. Doričák [-] - D. Hlaváč [-] (60. M. Šturma [-] ) - D. Hanák [-] (76. P. Plachý [-] ) , J. Vencl [-] , N. Gábor [-] , M. Adamec [-] (46. P. Kredba [-] ) , M. Mulač [-] , A. Mošpán [-] , P. Kinzl [-] , M. Hanuš [-] , M. Kollárik [-]

ŽK: 35. A. Kovanič - 11. D. Hanák , 36. N. Gábor , 38. J. Vencl , 40. M. Hanuš . ČK: 41. M. Hanuš .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Šebela Jiří - HLOUCAL Radek, CHLÁDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.