Struhy odváží bod z Nemyslovic


Branky


51. J. Knotek (vl.) , 71. M. Baborák - 57. P. Volkman , 70. V. Pokorný (p.)
0

Vyrovnané utkání bylo k vidění v Nemyslovicích, kde se střetli místní fotbalisté s protivníkem ze Struh. V zápase se vedení přelévalo ze strany na stranu a konečný výsledek 2:2 zapříčinil, že se body nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od úvodních minut byl k vidění atraktivní a běhavý fotbal. Hned v první minutě mohl otevřít skóre hostující Balatka, který dostal dobrou přihrávku od Volkamana, dokonce stihl ještě gólmanovi udělat kličku, jenže než vystřelil, byl odzbrojen domácím obráncem. Nemyslovice odpověděly pokusem Machovce, který se ovšem mezi tři tyče nevešel. Šance se střídaly ze strany na stranu a na konci rychlého protiútoku byl tentokrát hostující Michal, který ovšem z voleje zamířil mimo. Další šanci si vytvořil Balatka, který po rychlém brejku mířil tentokrát těsně nad domácí branku. V další příležitosti prvního poločasu se ocitl domácí Baborák, jehož dělovku vytáhl na roh gólman Matyásko. Nemyslovice se mohli poté ujmout vedení po přímém kopu Vonáška, který ovšem mířil nepřesně. Domácí byli poměrně aktivní a další rána z jejich kopaček skončila na břevně branky, kam míči pomohl dobrým zákrokem Matyásko. Po této akci se opět musel činit domácí gólman Bosík, který si nejprve poradil s dalekonosnou ranou Pokorného a poté ho nepřekonal ani Koš. Poslední šanci si vypracovali opět hosté, ovšem po Volkmanově přiklepnutí si na Bosíka nepřišel ani Michal.

Čtyři branky v druhé půli

V druhé půli poprvé zahrozil domácí šutér Jakubínský, který ovšem na jaře stále hledá střeleckou formu a jeho rána změnu skóre nepřinesla. První branku utkání přinesla 51. minuta a tento gól patří do kategorie darovaných. Jednoduchý míč poslal přesně do své sítě hostující bek Knotek, Matyásko byl absolutně bez šance - 1:0. Struhy se snažili o rychlou odpověď, ovšem Pokorného jedovku nadvakrát krotil Bosík. Vyrovnání už ovšem přišlo v 57. minutě, když zakončil přesnou střelou k tyči brejk Volkman. Další změna skóre se udála v 70. minutě utkání. Vrbka poslal tvrdou střelu na domácí branku, která se odrazila od břevna přímo pod nohy Mecerovi, kterého fauloval jeden z domácích obránců a verdikt sudího byl nekompromisní - penalta. K exekuci se postavil tvůrce hry Pokorný a střelou k tyči dostal svůj tým do vedení. Domácí Nemyslovice ovšem nechtěly body přenechat lacino a hned za minutu bylo opět vyrovnáno. Z rohového kopu se dostal míč až k Martinovi Baborákovi a ten srovnal skóre utkání - 2:2. Do konce zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, obě mužstva chtěla strhnout vítězství na svojí stranu. Hlavně hostující Pokorný několikrát zahrozil ze střední vzdálenosti, neměl však přesnou mušku.  Samostatný brejk  tváří v tvář gólmanovi nezakončil Mecera a míč po střele Machovce z trestného kopu zazvonil o břevno Matyáskovi brány. Zápas tak skončil zaslouženou remízou a oba celky si rozdělili po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
FC Nemyslovice: "Odehráli jsme dobré utkani. Škoda jen, že sem nam nepodařilo proměnit jednu ze šancí v závěru utkání a zvítězit."

TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom: "V Nemyslovicích se od začátku hrál oboustranně zajímavý fotbal. Náš rozlet na úvod druhé půle zabrzdil zbytečný vlastenec, a když už jsme dokázali skóre otočit, tak se nám, jak je naším zvykem, nepodařilo vedení udržet delší dobu a třeba ho i navýšit. Rád bych také ocenil výkon rozhodčího Chrastiny, který přispěl svým dílem nekvalitě zápasu."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chrastina Petr - KŘAPKA Antonín (N), POSPÍŠIL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.