Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalsko si rozdělilo body se Zdětínem + FOTO


Branky


0

Vyrovaný souboj přinesl souboj mezi Skalskem a Zdětínem, ve kterém diváci mohli vidět všechny čtyři branky v první půli. V druhém poločase už byla k vidění pouze červená karta Losíka a zápas tak vítěze nepoznal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v rozmezí 17 minut

Od úvodních minut se iniciativy chopili hosté a byli aktivnějšm týmem. Jejich snahou si vypracovali několik rohových kopů, se kterými si ovšem pozorná domácí obrana poradila. I přes lepší vstup zdětínských fotbalistů se z první branky radovali domácí. Ve 13. minutě vystihli nepřesnou přihrávku Baboráka domácí a dlouhým pasem okamžitě nastartovali Kvajsara, který střelou k tyči překonal Cieleckého - 1:0. Zdětín se okamžitě hnal za vyrovnáním a to se mu podařilo v 27. minutě. Po rozehrané standartní situaci se míč dostal k Davídkovi, který střelou z 20 metrů srovnal stav utkání. Trvalo to ovšem pouhé dvě minuty a domácí si vzali ztracený náskok zpět. To vedli rychlý útok po pravé straně, přetažený centr se snesl až k Pýchovi a ten do protipohybu gólmana trefil přesně pod břevno - 2:1. Z góly se ovšem roztrhl pytel a za chvíli bylo opět vyrovnáno.Střelu zpoza vápna dokázal Landa vyrazit pouze před sebe a u míče byl nejrychleji Rosenkranz, který opět srovnal stav. V první půli ještě mohl dokonat obrat Richtr, ovšem jeho střelu Landa vyrazil na rohový kop. Více se v první půli nestalo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Červená karta Losíka

Druhý poločas nabídl opačnou podívanou. Na balonu byli více domácí hráči a zdětínským se nedařilo udržet míč na kopačkách. Skalsko se tak dostávalo do několika slibných šancí, se kterými si ovšem dobře poradil gólman Cielecký. V 60. minutě byla k vidění i jedna nefotbalová věc. Po sporně odmávaném autu došlo k roztržce mezi hostujícím hráčem Losíkem a pomezním rozhodčím Holoubkem. Celá tato výměna názorů skončila pádem asistenta rozhodčího a Losík se tak musel poroučet ze hřiště. Vyloučení ještě více pomohlo domácím, kteří se hnali za vedoucím gólem, ovšem všechny jejich pokusy končily buď mimo branku, nebo v rukavicích jistého Cieleckého. Zápas tak skončil 2:2 a oba týmy si rozdělily po bodu.



Ohlasy k zápasu



FK Zdětín
Aleš Fabián: "Viděli jsme utkání dvou rozdílných poločasů, které spravedlivě skončilo remízou. K vyloučení našeho hráče se vyjádřím takto - hráč má udržet nervy na uzdě a nenechat se vyprovokovat pomezním, který špatně signalizuje autové vhazování a ještě hráče slovně uráží (viz zápis o utkání). Už vůbec nechápu teatrální pád viz televizní reklama na Hyundai. Oboustranně zcela zbytečná věc , která by do fotbalu patřit neměla! Fotbal má být o hře a gólech."



Sestavy


SK Skalsko
R. Landa [-] - J. Vocásek [-] , L. Vele [-] - Z. Jakubec [-] , L. Svárovský [-] , J. Martinec [-] , P. Flodrman [-] , P. Zachrdla [-] , R. Pýcha [-] - M. Kvajsar [-] - V. Flodrman [-] (69. T. Kvajsar [-] )

FK Zdětín
J. Cielecký [-] - P. Honzátko [-] , T. Richtr [-] (89. J. Cibrik [-] ) , L. Baborák [-] , M. Olah [-] (33. L. Losík [-] ) , M. Husák [-] (68. J. Těšínský [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , M. Šona [-] , F. Rosenkranz [-] , R. Davídek [-]

ŽK: 10. M. Kvajsar . ČK: 60. L. Losík .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.