Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V gólové přestřelce měl navrch Strašnov


Branky


0

V utkání Strašnova s Nemyslovicemi se diváci rozhodně nenudili a k vidění bylo celkem osm branek. V první půli si domácí vypracovali jednobrankový náskok, který v průběhu druhé půle a v jednu chvíli byl stav utkání již 5:1. Poté se ovšem ke slovu dostali i hosté a dvěma góly korigovali konečné skóre na 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašnov se ujal vedení

Od úvodu utkání byli aktivnější domácí fotbalisté a hosté spíše spoléhali na brejky. Aktivita domácích se zúčtovala ve 14. minutě utkání, když dostal hodně prostoru na hranici vápna Tomáš Prskavec, který se trefil přesně k tyči - 1:0. Pro Prskavce to byla třetí branka ve třechz zápasech a díky své dobré formě dokonce stalhráčem 15. kola. Po půlhodině hry už ovšem začali vystrkovat růžky i hosté z Nemyslovic. V 37. minutě došlo k vyrovnání stavu, když ve svém vápně zahrál rukou obránce Müller po střele Ekla a sudí Žižka nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil hostující kapitán Pavel Vonášek a s přehledem skóroval - 1:1. Do poločasu se ovšem Nemyslovicím udržet nerozhodný stav nepodařilo. Ve 42. minutě přispěchal s rychlou odpovědí Klaban, který po rohovém kopu nohejbalově překonal Bosíka v hostující brance. Do kabiny tak mohli jít spokojenější domácí fotbalisté, kteří nad svým sokem vedli 2:1.

Gólová přestřelka v druhé půli

Druhý poločas byl plně v rukou Strašnova a na rozdíl od první půle to dokázali domácí vyjádřit i střelecky. Hned šest minut po poločase se po pěkné akci prosadil Mráček a domácí už vedli o dvě branky. Netrvalo to dlouho a Strašnov se mohl radovat z další branky, když po další vydařené akci vsítil branku Michal. Domácím ani pohodlný náskok o tři branky nestačil a i nadále se tlačili do útoku. Odměnou jim byla pátá branka z kopačky Kubína, který se prosadil po hezké individuální akci. Místo poklidného dohrání zápasu ovšem Strašnov svého soupeře opět pustil do hry, jako se to stalo minulé kolo v Pěčicích. Nemyslovičtí dokázali snížit náskok během šesti minut, kdy se nejdříve střelou zpoza vápna prosadil Ekl. O několik momentů poté Jakubínský nastřelil břevno, ale dlouho smutnět nemusel. V 82. minutě se dostal do samostatného úníku a tentokrát už si věděl rady, když přehodil Bergera a snížil na 3:5. Na víc branek i přes několik šancí už ovšem hosté sílu nenašli a Strašnov tak i nadále marně čeká na svého prvního jarního přemožitele.



Ohlasy k zápasu



FC Nemyslovice
FC Nemyslovice: "Strašnov byl těžký soupeř a zaslouženě vyhrál. Musím však ocenit bojovnost našeho týmu, který se ani za stavu 1:5 nevzdal a bojoval do poslední minuty."



Sestavy


SK Strašnov
M. Berger [-] - M. Klaban [-] (62. M. Krejčík [-] ) , M. Mráček [-] (56. M. Strach [-] ) , A. Rychtera [-] , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] , M. Knotek [-] , B. Müller [-] , J. Pitrmoc [-] , J. Kubín [-] , P. Matuna [-]

FC Nemyslovice
J. Bosík [-] - J. Baborák [-] , P. Vonášek [-] - P. Vonášek [-] - R. Mikulec [-] (46. S. Jakubínský [-] ) , T. Mikulec [-] (58. P. Matyska [-] ) , M. Živec [-] , J. Ekl [-] , O. Kunst [-] , P. Šona [-] , M. Baborák [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Žižka Stanislav - PÍSECKÝ Jiří (N), ŠTÍPEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.