Struhy otočily zápas s Žerčicemi + FOTO


Branky


0

Souboj třetího s desátým nabídl zápas mezi Struhy a Žerčicemi. V první půli se překvapivě dostali do vedení hosté, domácí Struhy ovšem v druhé půli dokázaly stav otočit a nakonec se tak radovaly ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Žerčic těsně před půlí

Hned v úvodních momentech utkání se po individuální akci do dobré šance dostával Pokorný, jeho střelu ovšem dokázal zkrotit gólman Doričák. V 9. minutě zahrozili také hosté, když se obranou protáhl Kulas, jeho následná střela ovšem mířila nad domácí branku. Ke slovu se poté opět dostali domácí a kapitán Čmugr mohl skórovat, jeho technická střela ovšem skončila pouze rohovým kopem. Ve 22. minutě našel přesným centrem Pokorný Čmugra, který se ještě pokoušel udělat kličku brankáři Doričákovi, který ho fauloval - penalta. K exekuci se postavil Pokorný, který si s penaltou poradil dobře minulý týden. Tentokrát ovšem vyslal nepříliš povedenou střelu, kterou Doričák vyrazil a napravil tak svoje zaváhání. Hosté se k ohrožení branky dostávali jen sporadicky, přesto si ovšem vypracovali střelu Hanáka, kterou vyrazil gólman Filip Michal. Ke slovu se pak dostal jeho bratr Jaroslav, který svou akci ovšem zakončil pouze do boční sítě. V dobré příležitosti poté zaváhalo duo Mecera - Vrbka. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin bez jediné branky, udeřili hosté. Na trestný kop si naběhl Plachý a potrestal tak laxní obranu domácích v čele s gólmanem Michalem 0:1.

Otočení stavu během sedmi minut

Druhý poločas se Žerčice soustředily převážně na bránění a domácí si tak chvílemi vytvářeli až drtivý tlak. Ze své převahy si domácí fotbalisté vypracovali několik rohových kopů, ze kerých byli velmi nebezpeční. Z jednoho takového se snažil překvapit gólmana Pokorný a svůj roh nasměřoval přímo do branky, Doričiák si ovšem s vypětím všech sil poradil. V 58. minutě už ovšem bylo vyrovnáno. Odražený míč po dalším rohovém kopu si našel Jaroslav Michal a hlavou vstřelil vyrovnávající branku. Za dalších sedm minut už byl stav utkání otočený. Pokorný se opět pokusil vstřelit branku přímo z rohového kopu a tentokrát už se mu to povedlo - 2:1. Domácí i přes vedení nadále pokračovali v aktivní hře a vypracovali si několik dalších příležitostí a to zejména po rychlých kontrech, skóre utkání se už ovšem nezměnilo a tak všechny tři body zůstaly na domácím pažitu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Lukáš Pospíšil - vedoucí mužstva: "V dnešním zápase jsme nad očekávání na vítězství nadřeli. I když jsme otěže drželi pevně v rukou a hosty až na tu příležitost při které otevřeli skóre k ničemu nepustili. Ziskem tří bodů jsme si zvedli náladu před nadcházejícími zápasy s mužstvy na prvním a druhém místě tabulky".




Sestavy


TJ Sokol Struhy
F. Michal [-] - A. Vrbka [-] , J. Čmugr [-] (88. P. Volkman [-] ) , V. Pokorný [-] , A. Koš [-] (33. J. Macera [-] ) , J. Michal [-] , F. Strejček [-] (46. L. Balatka [-] ) , R. Nouzák [-] , P. Bucek [-] , M. Konopka [-] , J. Pýcha [-]

TJ Žerčice
P. Doričák [-] - P. Plachý [-] (88. J. Košč [-] ) - D. Hanák [-] , R. Kulas [-] , M. Kollárik [-] , N. Gábor [-] , M. Mulač [-] , A. Mošpán [-] , P. Kinzl [-] , O. Rýdl [-] , M. Šturma [-] (65. M. Dědek [-] )

ŽK: 71. P. Bucek , 73. V. Pokorný - 22. P. Doričák , 55. R. Kulas .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kožej Roman - VEREŠPEJ Jiří (N), ŠEMBERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.