Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se radovala Vrutice


Branky


0

Souboj dvou nejlepších celků soutěže přineslo 17. kolo. Proti sobě se postavil suverén soutěže z Kropáčovy Vrutice a jeho pronásledovatel - Ledce. Poločasové vedené 2:1 dokázala domácí Vrutice navýšit a nakonec se tak radovala z vítězství 4:1, čímž se již hodně přiblížila návratu do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Od úvodu se hrálo v rychlém tempu a k vidění bylo opravdu to nejlepší, co soutěž nabízí. Nepříjemností pro domácí bylo brzké zranění Bohaty, kterého ve 14. minutě musel nahradit Musil. O několik momentů poté přišla první gólovka utkání, ve které se objevil kdo jiný, než kanonýr Rambousek. Po úniku Čakrta pálil z hranice penaltového puntíku, ovšem trefil pouze jednoho z hostujících obránců na brankové čáře. Na druhé straně byl velmi aktivní hráč minulého kola Anton Kovanič, který rozdával přesné přihrávky na útočníky a jen díky dobře chytajícímu Manželovi se hosté nedostali do vedení. První změna skóre nastala v 27. minutě. To se po dobrém centru střídajícího Musila prosadil střelou do černého Doležal. Netrvalo to ovšem dlouho a bylo srovnáno. Domácí obraně špatně zafungoval ofsajdový systém a rázem se tak mohl na Manžela řítil Kamler, který vyběhnutého gólmana přehodil a srovnal tak na 1:1. Ve 38. minutě si mohl vzít domácí celek vedení zpět, kdy opět aktivní Čakrt připravil dobrou pozici pro Rambouska, který orazítkoval pouze břevno hostující branky. Hostující obrana dopřávala nejlepšímu kanonýrovi Rambouskovi dost prostoru a ve 42. minutě už se jí to stalo osudným. Po další rychlé akci po lajně utekl střelec první branky Doležal a našel opět Rambouska, který se tentokrát nemýlil a střelou k tyči poslal svůj celek do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1.

Vrutice si pojistila výhru

Hned v úvodu druhé půle se podařilo domácím přidat třetí branku a vypracovat si tak zřejmě rozhodující dvoubrankový náskok. V 51. minutě převzal míč na půlce Čakrt po přihrávce Malého a pelášil na hostující branku. Dokonce si troufl udělat kličku gólmanovi Svozilovi a pohodlně pak uklidil míč do odkryté branky - 3:1. Od této doby se iniciativy chopili hosté, kteří ovšem hráli pouze po šestnáctku a pozorná domácí obrana je do žádných šancí nepouštěla. Domácí spoléhali na rychlé kontry a do šancí se postupně dostávali Malý, Musil, nebo střídající Jan Havelka. Definitivní tečka za zápasem přišla až v 89. minutě, kdy se prosadil Jiří Havelka a potvrdil tak vítězství domácího týmu. Na čele tabulky už tak má Vrutice propastný třináctibodový náskok.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Karel Šlosr – trenér: Vyhráli jsme, jsem velice spokojený. Byl to zápas o šest bodů. Dnes jsem poprvé v jarní části spokojený jak s výsledkem tak s předvedenou hrou. Hráči si konečně uvědomili, že chtějí hrát fotbal na vyšší úrovni než dnes hrají. Hlavně jde o to, aby se bavili diváci a dnes byli určitě spokojený.




Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , L. Rovenský [-] , B. Bohata [-] (14. T. Musil [-] ) - J. Havelka [-] , A. Lukeš [-] , J. Malý [-] , J. Doležal [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

SK Ledce
T. Svozil [-] - A. Donát [-] , T. Juhasz [-] , L. Barančok [-] , J. Truhelka [-] , P. Blažek [-] , J. Valeš [-] , T. Konečný [-] , A. Kovanič [-] , T. Kamler [-] (77. P. Šebek [-] ) , J. Dobruský [-]

ŽK: 51. L. Rovenský , 71. J. Malý , 74. P. Bůžek - 66. P. Blažek , 75. J. Truhelka , 84. P. Šebek . ČK: 21. P. Majer .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Khol Martin - MUCEK Martin, KUBÍN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.