4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín přesvědčivě přehrál Jabkenice


Branky


5. M. Feri , 17. T. Richtr (p.) , 67. J. Votruba , 85. J. Votruba
0

V dobré formě hrající Zdětín na své půdě přivítal Jabkenice, které si minulé kolo připsaly první jarní body. Tentokrát se ovšem žádné překvapení nekonalo a Zdětín po přesvědčivém výkonu a čtyřech vstřelených brankách sebral všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v prvním poločase

Zdětín musel před zápasem zamíchat sestavou a udělat několik vynucených změn, na výkonu to ovšem hned od úvodu utkání nebylo vůbec poznat. Od prvních minut se iniciativy chopili právě domácí fotbalisté a byli lepším týmem. Hosté se sice snažili kombinovat, ovšem jejich snahu kazily nepřesnosti. Na první branku utkání se čekalo pouze do 5. minuty a branka to byla výstavní. Ze 30 metrů se do míče opřel Feri a míč zaplul až do sítě, Havlát se po míči pouze ohlédl. Za další dvě minuty mohlo být ve Zdětíně ještě veseleji, když se po centru z levé strany ocitl nikým nehlídaný na malém vápně Husák, jeho střela ovšem mířila vedle branky. Ve 12. minutě utkání to byl opět Husák, který se snažil o navýšení vedení, ovšem jeho střela zpoza vápna opět letěle mimo tři tyče. A do třetice to byl Husák, který pálil z hranice vápna, ovšem tentokrát si s jeho pokusem poradil Havlát. V 17. minutě se po hezké kombinaci do vápna vřítil Feri a Kubín ho skluzem zastavil nedovoleně - penalta. K exekuci se postavil obránce Richtr a střelou k levé tyči překonal Havláta - 2:0. Od vstřelení druhé branky byl k vidění i nadále tlak domácích fotbalistů, ovšem do dalších šancí je již hostující obrana nepustila. O jedinou jabkenickou střelu v první půli se pokusil z velké dálky Dvorský, byl ovšem hodně nepřesný. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Zdětín potvrdil výhru

Možná trochu uspokojeni vstoupili do druhé půle domácí fotbalisté a nechali Jabkenice, aby vyrovnali hru. Ve 48. minutě mohl snížit Štujber, s jehož střelou si ovšem poradil domácí gólman Hlaváček. Oproti první půli se hrálo převážně ve středu pole a tak se na další branku čekalo až do 67. minuty. To si na pěknou přihrávku Feriho naběhl Votruba a přes Havláta se mu podařilo dostat míč do sítě - 3:0. Tato branka definitivně utnula snahu hostů a k vidění byla opět velká převaha domácích. V 72. minutě mohli domácí přidat čtvrtou branku, přihrávka vápnem již mířila před prázdnou branku k jednomu ze zdětínských útočníků, ovšem Havlát dokázal na poslední chvíli jisté brance zabránit a následnou dorážku vyrazil na rohový kop. I tak ale nakonec Zdětín čtvrtou branku v zápase přidal v 85. minutě. Po rychlém útoku si zopakovali spolupráci Feri s Votrubou a druhý jmenovaný uzavřel skóre na konečných 4:0. Více branek již nepadlo a tak si domácí s přehledem připsali další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián: "V naší sestavě došlo k několika vynuceným změnám v sestavě , ale i přes tyto vynucené změny jsme podali dobrý výkon a po zásluze zvítězili."

Sokol Jabkenice
Filip Dědina - trenér: "Jeden z nejlepších týmu proti kterým jsme nastoupili. Byl to pro nás kolotoč který jsme nezvládli už na začátku a tím se zápas rozhodl. Pro nás začíná boj o záchranu příští týden."



Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - P. Honzátko [-] , T. Richtr [-] , L. Baborák [-] , M. Feri [-] , M. Husák [-] (79. R. Růžička [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] (74. M. Šona [-] ) , J. Vaňousek [-] (83. J. Těšínský [-] ) , F. Rosenkranz [-] , J. Cibrik [-]

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] (85. F. Dědina [-] ) , J. Roleník [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , J. Šedina [-] , D. Dvorský [-] (46. R. Blažek [-] ) , M. Kubín [-] , P. Štujber [-] , O. Šťastný [-] (83. L. Drahorád [-] )

ŽK: 37. J. Vaňousek , 52. L. Baborák - 27. O. Šťastný , 65. K. Kos .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Navrátil Pavel - KLÍMA Josef (N), HLAVÁČ Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.