Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zdětín nadělil Horkám sedmičku


0

Jednoznačný zápas nabídl souboj rozjetého Zdětína s Horkami. Už v první půli si domácí vypracovali tříbrankový náskok, který v druhé polovině zápasu ještě navýšili a nakonec si připsali tři body za jednoznačnou výhru 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

Začátek zápasu moc fotbalové podívané nepřinesl a k viděni byly vidět spíše nakopávané míče za obranu. K tomu všemu se ještě přidal silný vítr. První náznak fotbalovosti předvedli domácí v 5. minutě utkání a hned z toho byla první branka. Richtr si nadvakrát vyměnil míč s Ferim a překonal Šebestu v hostující brance - 1:0. Další branku přinesla 11. minuta utkání, když na branku vystřelil Votruba a díky nešťastné teči hostujícího Cimrmana skončil míč za Šebestovými zády podruhé. Ovšem hosté mohli okamžitě snížit, to by ale po Sekerově rychle rozehraném přímém kopu nesměl jeden z horeckých útočníku mířit hlavou pouze do břevna. 18. minuta utkání přinesla další a velmi pohlednou branku. Hezký pas přes čtyřicet metrů od Davídka si našel Těšínského a ten z voleje přidal třetí branku. Domácí na hřišti kralovali a za další tři minuty to už bylo o čtyři branky. Do šance se dostával Davídek, jeho střelu Šebesta sice vyrazil, ovšem pouze k Rosenkranzovi a ten už se nemýlil - 4:0. Domácí pak možná i díky pohodlnému náskoku trochu ubrali na obrátkách a Horkám se to podařilo potrestat, když v 34. minutě snížil na rozdíl tří branek Outěřický. Víc se toho v první půli nestalo a tak šel Zdětín do kabin s jasným náskokem.

Druhý poločas už opět přinesl snahu domácího týmu a Horky už nebyly tolik aktivní v pohybu, jako tomu bylo v první půli. V 56. minutě se domácí prosadili popáté. Postaral se o to Davídek, po jehož střele se marně natahoval Šebesta. V 65. minutě se na hřiště dostal v dobré formě hrající Husák a za pouhé tři minuty se gólově prosadil, když proměnil svůj samostatný nájezd na Šebestu - 6:1. Zápas už byl rozhodnutý a domácí hráči si i nadále vypracovávali dobré příležitosti. Ovšem jak Husáka, tak Honzátka vychytal Šebesta a Rosenkranzovi se nepodařilo trefit bránu z malého vápna. Poslední branku si tak Zdětín nechal až na 88. minutu, kdy po rychlém brejku opět skóroval střídající Husák. Konečné skóre 7:1 tak zapříčinilo to, že všechny body zůstaly ve Zdětíně.



Ohlasy k zápasu


FK Zdětín
Aleš Fabián: V dnešním utkání nám nešla moc kombinace , ale první čtyři střely na branku znamenaly vedení 4:0 již ve dvacáté minutě. A to zápas ovlivnilo. Druhý poločas jsme drželi lépe míč a mohli vstřelit i více branek.




Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - T. Richtr [-] (80. M. Šona [-] ) , L. Baborák [-] , J. Těšínský [-] (70. M. Olah [-] ) , R. Davídek [-] , J. Cibrik [-] (65. M. Husák [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] (16. J. Vaňousek [-] ) , F. Rosenkranz [-] , P. Honzátko [-] , M. Feri [-]

FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - T. Sekera [-] , P. Babic [-] (46. K. Beneš [-] ) , P. Zeman [-] , P. Záveský [-] , P. Cimrman [-] - J. Macoun [-] , P. Outěřický [-] , P. Mihál [-] , J. Váňa [-] - M. Solčiansky [-]

ŽK: 74. J. Vaňousek - 52. P. Záveský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grešo Vilém - KLÍMA Josef (N), BABIC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.