Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

20.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín zlomil odpor Pěčic ve druhé půli


0

Pěčice, kterým se po dvou výhrách dýchá lépe, hostili na svém trávníku celek Zdětína. Po výsledkově vyrovnané první půli už hostující favorité strhli zápas na svou stranu a slavili vítězství 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka po 20 vteřinách hry

Možná i díky netradičnímu začátku zápasu (13:30) museli Zdětínští řešit absenci hned sedmi hráčů, a tak si svoji premiéru v základní sestavě "A" týmu odbyl dorostenec Roman Růžička. Zřejmě i díky početným absencím nevstoupil Zdětín do zápasu dobře a inkasoval hned v první minutě utkání. Ihned z rozehrávky totiž domácí využili zaváhání hostujícího Votruby a Moc se tak stal prvním střelcem brzkého odpoledne. Evidentně opařené hosty rychlá branka zaskočila a chvíli trvalo, než se dostali do obrátek. Poprvé zahrozili až v 10. minutě, ovšem hned z toho byla vyrovnávající branka. Těšínský dostal míč do vápna, kde se dokázal uvolnit přes svého strážce a střelou z úhlu překvapil Beneše v domácí brance - 1:1. Oba celky se prezentovaly rozdílnou hrou. Zatímco domácí spíše spoléhali na přímočarý fotbal s rychlým přechodem do útoku, hosté se snažili kombinovat a držet míč. Obě taktiky ovšem přinášely úspěch a oba týmy si vypracovali několik slibných šancí. Zdětín musel dvěma dobrými zákroky podržet gólman Hlaváček, na druhé straně se zase musel otáčet Beneše proti samostatnému nájezdu Feriho. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Tři branky pro hosty

Zdětínští se poučili ze špatného startu do první půle a vstup do druhého poločasu vzali z opačného konce. Hned ve 46. minutě se výstavní střelou z 20 metrů do šibenice prosadil Husák a otočil tak skóre zápasu. V 60. minutě bylo Zdětínu ještě veseleji, když Husákovu střelu dorážel za Benešova záda Těšínský - 1:3. Tou dobou měl Zdětín navrch a za další tři minuty zvýšil svůj náskok již o tři branky. To se střelou z dálky prosadil Adášek, který byl tou dobou na hřišti pouhé dvě minuty. O několik minut později se mohl opět prosadit Adášek, tentokrát svou střelou jen orazítkoval břevno branky. Zápas už se poté spíše dohrával, Zdětín si hlídal vypracovaný náskok a domácí Pěčice do žádné šance nepustil.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice B
L. Beneš [-] - J. Ramharter [-] (75. M. Záveský [-] ) , D. Moc [-] , J. Kohout [-] , F. Vdovjak [-] , J. Vogl [-] , J. Hendrych [-] , F. Kopřiva [-] (60. V. Andronov [-] ) , L. Dlask [-] , J. Kříž [-] , D. Kiceluk [-]

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - L. Baborák [-] , J. Rosenkranz [-] , J. Cibrik [-] (63. T. Adášek [-] ) , M. Husák [-] , R. Růžička [-] (46. P. Dvorský [-] ) , J. Votruba [-] (76. M. Olah [-] ) , J. Těšínský [-] , F. Rosenkranz [-] , P. Honzátko [-] , M. Feri [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pažout Petr - HLOUCAL Radek, NOVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.