Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhy si ze Strašnova odvezly kanára


Branky


0

Vyrovnaný souboj se čekal v zápase mezi Strašnovem a Struhy. Všechny předzápasové očekávání ovšem vzaly za své již v první půli, kdy byl stav 3:0 pro domácí. Druhou půli Strašnov výsledkově zopakoval a tak z toho nakonec bylo vysoké vítězství 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha Strašnova

Hned od úvodních minut byla aktivita a míč na kopačkách domácích fotbalistů, kteří zřídkakdy půjčovali hostům hrací předmět. Prvním střeleckým pokusem utkání byla rána domácího Rychtery, která ovšem mířilo hodně nad branku. I hosté se poprvé dostali k zakončení, když po rychlém brejku Balatky hlavičkoval Čmugr pouze do Bergerových rukavic. První branka utkání přišla v 16. minutě, když napřáhl nikým neatakován Sháněl a střelou přesně k tyči překonal Michala. Ve 20. minutě už to bylo o dvě branky, když poslal míč do barnky Rychtera po nepovedené střele domácího Michala. Domácí i nadále Struhy převyšovali a do dalších šancí se dostal Knotek, či Prskavec, ovšem oba měli špatnou mušku. Ve 28. minutě přišla jedna z mála šancí na snížení, když po faulu na Čmugra rozehrával přímý kop Jaroslav Michal, ovšem mířil nad břevno branky. Místo toho tak přišla ve 35. minutě třetí branka domácích, kteří využili hrubky Bucka a po pěkné kombinaci vsítil branku Novák.

Hattrick Prskavce za tři minuty

Hosté se snažili se zápasem něco udělat přeskupením svých řad, Konopka se stáhl zpět na stopera a do útoku byl poslán Volkman. Na obrazu hry to ovšem vidět nebylo a i v druhé půli byli lepším týmem domácí. Šanci na navýšení skóre měl Klaban, před ním ovšem na několik pokusů zkrotil míč gólman Michal. V 53. minutě mohl snížit Konopka, s jeho dobrým zakončením si ovšem poradil jistý Berger. Na branku se tak čekalo až do 76. minuty, kdy se poprvé v zápase prosadil Prskavec. Strašnovský záložník napřáhl z 20 metrů a jeho střela prošla gólmanovi mezi nohama - 4:0. Za další dvě minuty už to bylo o pět, když opět Prskavec poslal přímý kop šajtlí přesně k tyči překvapeného gólmana Michala. Prskavec byl opravdu při chuti a jeho tříminutové galapředstavení znamenalo velmi rychlý hattrick. V 79. minutě napřáhl z dálky a střelou k tyči se prosadil potřetí - 6:0. Poté se mohl podruhé v zápase prosadit Rychtera, jeho ránu ovšem Michal vyboxoval. Následně se do další samostatné akce dostal Prskavec, který tentokrát pouze orazítkoval tyč branky. Ke konci se mohly Struhy dočkat alespoň čestného úspěchu, ovšem Buckův pokus vykopl nohou Berger.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Struhy
Lukáš Pospíšil - vedoucí mužsta: "Ještě několik hodin před zápasem nebyla jistá naše sestava ani počet hráčů a proto byly před zápasem určité obavy. Bohužel se naše obavy potvrdily, domácí měli celý zápas jasnou převahu a jejich výhra mohla být ještě výraznější. Všichni naši hráči zahráli hluboko pod svoje možnosti. Je to obrovské zklamání".



Sestavy


SK Strašnov
M. Berger [-] - M. Knotek [-] (46. M. Klaban [-] ) , A. Rychtera [-] , M. Novák [-] (46. P. Bagdáň [-] ) , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] , B. Müller [-] , J. Kubín [-] , P. Matuna [-] , M. Výda [-] (66. J. Šuvarina [-] ) , M. Sháněl [-] (38. M. Krejčík [-] )

TJ Sokol Struhy
F. Michal [-] - P. Volkman [-] , L. Balatka [-] , J. Čmugr [-] , A. Koš [-] , J. Michal [-] , A. Vrbka [-] , F. Strejček [-] (80. K. Cerha [-] ) , P. Bucek [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

ŽK: 51. M. Výda .
Hráči zápasu: T. Prskavec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Brodský Luboš - PÍSECKÝ Jiří (N), VEREŠPEJ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.