3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín si poradil s Nemyslovicemi


Branky


0

Fotbalisté Zdětína si v 21. kole III.B třídy na svém trávníku poradili s Nemyslovicemi, které přehráli poměrem 3:1. Domácí se díky hattricku Husáka dostali do komfortního vedení a nic na tom nezměnil ani gól Nemyslovic v úplném závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka Husáka

Nemyslovičtí dorazili do Zdětína pouze v jedenácti lidech a nemohli tak pomýšlet na jakékoliv střídání během hry. Díky šíři svého kádru tomu přizpůsobili i taktiku, když se soustředili především na spolehlivou obranu a snažili se hrozit z brejků. Jeden z nich jim mohl vyjít hned v úvodu utkání, když se sám před gólmanem objevil Roman Mikulec, jeho střela ovšem těsně minula pravou tyč branky. Skóre se tak poprvé měnilo na druhé straně ve 21. minutě utkání. Na penaltě se objevil trestuhodně sám Husák, který měl dostatek času zamířit přesně k tyči - 1:0. Na konci poločasu mohlo přijít vyrovnání, když se po osobním souboji Tomáše Mikulce s Honzátkem dostal míč k Jakubínskému, který už už napřahoval, přerušil ho ovšem hvizd rozhodčího Chrastiny, který přerušil hru kvůli ležícímu Honzátkovi. Do kabin se tak šlo za vedení Zdětína 1:0, hostující Šona s kapitánem Vonáškem si navíc v průběhu poločasu přivodili zranění, se kterými ovšem musel zápas dohrát.

Husák završil hattrick

Druhá půle probíhala velmi podobně, jako ta první. Zdětín držel míč na svých kopačkách a Nemyslovice se soustředlily především na bránění. Na druhou branku zápasu ovšem čekali všichni přítomní až do 69. minuty, kdy to byl opět Husák, který se objevil před Bosíkem úplně sám a střelou do protipohybu navýšil na dvoubrankový náskok. Za dalších deset minut už to bylo o tři branky, když postupoval znovu Husák sám na gólmana a potřetí rozvlnil síť, čímž zkompletoval hattrick. V závěru zápasu se o čestný úspěch zasloužili i hosté, když přímý kop zakroutil hezky Pavel Vonášek - 3:1. Více se již nestalo a tak si Zdětín připsal další domácí vítězství.



Ohlasy k zápasu



FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Do Zdětína jsme přijeli v jedenácti lidech a bylo velmi těžké držet tempo s hráči Zdětína, nicméně kdyby jsme proměnili své šance, mohli jsme pomýšlet i na bodový zisk."



Sestavy


FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - R. Davídek [-] , M. Šona [-] , R. Růžička [-] , M. Husák [-] (80. J. Cibrik [-] ) , T. Adášek [-] , M. Feri [-] , J. Votruba [-] , J. Těšínský [-] (80. J. Cielecký [-] ) , L. Baborák [-] , P. Honzátko [-]

FC Nemyslovice
J. Bosík [-] - J. Baborák [-] , P. Vonášek [-] - P. Vonášek [-] - R. Mikulec [-] , T. Mikulec [-] , S. Jakubínský [-] , V. Volprecht [-] , O. Kunst [-] , P. Šona [-] , M. Baborák [-]

Hráči zápasu: M. Husák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Chrastina Petr - KLÍMA Josef (N), KŘAPKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.