Nemyslovice nakonec zdolaly rezervu Pěčic


Branky


0

Velmi důležitý zápas v boji o záchranu se odehrával v Nemyslovicích, které hostily rezervu Pěčic. Ta přijela posilněna o dva hráče svého áčka, Hubače s Kicelukem. Oba se sice prosadili, ale Nemyslovice i tak braly tři body za vítězství 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka Pěčic během sedmi minut

Od začátku bylo cítit, že jde o důležitý zápas a hrálo se v plném nasazení. Na první branku se čekalo pouze do 10. minuty utkání. To se sám před Dufkem zjevil Jakubínský a poslal domácí do vedení - 1:0. Poté měly Pěčice několik příležitostí k vyrovnání skóre, ovšem proti byl gólman Palo, který všechny šance pochytal. Ovšem už i on byl krátký na pěknou střelu Kiceluka, který napřáhl z rohu vápna a "angličákem" vyrovnal skóre utkání. Ve 20. minutě se podařilo hostům zápas otočit, když se trefil áčkař Hubač přímo z rohového kopu - 1:2. Následně se ke slovu dostali opět domácí, kteří měli několik šancí na vyrovnání, zejména šance Petra Vonáška volala po gólu, ovšem Dufek vytáhl bravurní zákrok. Víc se toho už nestalo a tak šly do kabin spokojenější Pěčice.

Pět branek v druhé půli

Do druhé půle ovšem domácí vlétli a ve 48. minutě už byly mysky vah srovnány. Dlouhý výkop gólmana Pala propadl až k Živcovi, který byl před Dufkem úplně sám a z bezprostřední vzdálenosti ho prostřelil - 2:2. Za dalších šest minut bylo v Nemyslovicích ještě veseleji. Opět se sám před Dufkem zjevil Živec a tentokrát volil lob, který mu se štěstím vyšel. Pěčice ovšem nechtěly prodat svoji kůži lacino a za dalších deset minut bylo opět vyrovnáno. Po přihrávce ze strany doslova protlačil míč za brankovou čáru Moc. V těchto chvílích se hrálo nahoru - dolů a oba týmy chtěly strhnout zápas na svou stranu. V 71. minutě se to povedlo domácím. Střela Kunsta sice orazítkovala jen tyč, jenže k odraženému míči se dostal Tomáš Mikulec a z hranice penalty propálil Dufka - 4:3. Pěčice se ještě tlačily za vyrovnáním, ovšem místo toho uděřilo na druhé straně. Pavel Vonášek hezkým centrem našel Živce, který potřetí v zápase překonal Dufka a pojistil tak tři body pro domácí Nemyslovice.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "V dnešním utkání šlo o hodně. Vítěz by si mohl prakticky zajisti záchranu v soutěži a podle toho utkání také vypadalo. Hrál se oboustranně velmi pohledný fotbal se šťastným koncem pro nás."




Sestavy


FC Nemyslovice
M. Palo [-] - P. Vonášek [-] - P. Vonášek [-] - R. Mikulec [-] , T. Mikulec [-] , S. Jakubínský [-] , M. Živec [-] , O. Kunst [-] , J. Bosík [-] (46. V. Volprecht [-] ) , M. Štípek [-] , M. Baborák [-]

TJ Sokol Pěčice B
T. Dufek [-] - A. Kiceluk [-] , M. Hubač [-] , F. Vdovjak [-] , D. Moc [-] (72. V. Andronov [-] ) , D. Kiceluk [-] , L. Beneš [-] , J. Vogl [-] (46. V. Valenta [-] ) , J. Kohout [-] , L. Dlask [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 82. D. Kiceluk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Musil Jiří - KICELUK Antonín (N), RAMHARTER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.