R. Tůma 40. (p.)
D. Hančar 71.
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy doma otočily zápas s Bakovem


Branky


40. R. Tůma (p.) , 71. D. Hančar - 17. M. Kühnel
0

Nedělní odpoledne nabídlo souboj rezerv Kosmonos a Bakova.  Den předtím se na stejném trávníku odehrál souboj "A" mužstev těchto celků, který nakonec zvládly domácí Kosmonosy, ale musely otáčet nepříznivý výsledek. A na chlup stejný scénář zápasu nám nabídl i souboj "B" mužstev. Nakonec se tak radovaly domácí Kosmonosy z vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Od úvodního hvizdu byl k vidění vyrovnaný zápas, který se odehrával hlavně ve středu hřiště a šancí bylo pomálu. Domácí se snažili držet balon a kombinovat, hosté zase spoléhali na dlouhé nákopy a především na standartní situace, ve kterých měli oproti domácím navrh. První zaznamenáníhodný okamžik proběhl ve vápně hostujícího Bakova, kdy se Bažant dostal podél lajny až do malého vápna, kde předkládal míč volnému Došlému, který by již zakončoval do prázdné branky. Přihrávka byla ovšem o půl metru delší, než by měla být a k zakončení tak vůbec nedošlo. A když se neprosadili domácí, tak hosté ano. V 17. minutě zahrával Bakov rohový kop, jeden z hostujících hráčů hlavičkoval na branku a míč ještě tečoval těsně před Vlkem Kühnel, který tak poslal svůj do vedení. Domácí inkasovaná branka trochu rozhodila a diváci ve hře mohli sledovat mnoho nepřesností. I přesto se do dvou slibných zakončení dostal domácí útočník Došlý, ovšem v obou případech mířil vysoko nad branku. Vyrovnání přinesla 40. minuta, kdy po faulu Hozáka sudí Pažout nařídil pokutový kop. K němu se postavil hrající trenér Tůma a nezaváhal - 1:1. Nic víc se v první půli nestalo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Kosmonosy nakonec převahu zužitkovaly

Do druhé půle si domácí připravili hned tři střídání a evidentně jim to pomohlo. Ve druhé půli už Kosmonosy dominovaly a byli aktivnějším týmem. Dlouho ovšem trvalo, než se prosadily gólově. To se nakonec podařilo až v 71. minutě, kdy se po chybě hostující Pilze, nové posily z Kláštera, a spolupráci dvou střídajících hráčů Splídek - Hančar trefil druhý jmenovaný. Domácí branka uklidnila a mohli přidat uklidňující pojistku, ovšem Řehák ani v jedné ze svých šancí neuspěl. Naopak Bakov už se do žádné další šance, která by znamenala vyrovnání, nedostal. Domácí rezerva Kosmonos se tak přiblížila na lídra soutěže z Doubravy na šest bodů, Bakov díky výhře Kláštera spadl na předposlední místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Jan Bažant - hráč: "První poločas od nás nebyl dobrý, hodně jsme ztráceli míče a nedařila se nám kombinace. Nepomohla nám ani první inkasovaná branka. Důležité bylo, že se nám podařilo vyrovnat ještě do poločasu a druhá půle už byla v naší režii. Jde o důležité vítězství i vzhledem ke ztrátě vedoucí Doubravy."

SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Zápas proti favoritovi vůbec nebyl špatný, ale škoda pasivity. Mohl se odvést alespoň bod."



Sestavy


SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - R. Tůma [-] (65. T. Splídek [-] ) , V. Šulc [-] , P. Scheufler [-] , J. Řehák [-] , M. Procházka [-] (46. D. Hančar [-] ) , J. Železný [-] (46. T. Pavlousek [-] ) , P. Kraus [-] , M. Gregorovič [-] (46. J. Fanta [-] ) , J. Bažant [-] (60. J. Podzimek [-] ) , L. Došlý [-]

SK Bakov nad Jizerou B
D. Týsl [-] - V. Sedláček [-] , J. Smetana [-] , K. Pilz [-] - M. Kühnel [-] (46. M. Beránek [-] ) , M. Louda [-] , T. Kendík [-] (73. O. Frélich [-] ) , J. Nagy [-] , J. Hozák [-] - J. Resl [-] (83. J. Bareš [-] ) - T. Formáček [-]

ŽK: 34. J. Smetana , 41. K. Pilz , 79. J. Nagy .
Hráči zápasu: D. Hančar - M. Louda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pažout Petr - MUSIL Jiří, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.