Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březno rozhodlo o výhře v druhé půli


Branky


0

Souboj třetí Března s osmou Novou Vsí nabídlo první jarní kolo III.A třídy. Po první půli, která skončila nerozhodným výsledkem, rozhodl o zisku tří bodů pro domácí Březno záložník Krouský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bohatý na góly

Hosté přijeli do Března s jadnou taktikou. Vycházet ze zabezpečené obrany a co nejdéle udržet nulu na kontě obdržených branek. To se jim ovšem dařilo pouhých 8. minut. Domácí rozehrávali rohový kop, na který si naběhl stoper Šťastný a překonal Moce v hostující brance. Tento stav vydržel až do 29. minuty, kdy se podařilo Nové Vsi vyrovnat a opět to bylo z rohového kopu. Střílený centr Janouše si nešťastně srazil domácí gólman Charvát do vlastní sítě - 1:1. Radost z vyrovnání trvala hostům pouhých pět minut, když domácí útočník Koudelka využil vyběhnutí Moce a následně hlavou uklízel míč do prázdné branky. Ovšem i hosté si připravili bleskovou odpověď. Za další dvě minuty vyslal Mařan míčem za obranu do úniku Proce, který si počínal zkušeně a lobem překonal vyběhnuvšího Charváta - 2:2. Tímto výsledkem skončil první poločas a Nová Ves tak živila naději na bodový zisk.

Krouský dvěma brankami rozhodl

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří hrozili převážně z rychlých brejků. Jeden takový předvedli ve 49. minutě, kdy střílený centr našel Krouského a ten halfvolejem zamířil přesně pro břevno hostující branky - 3:2. Nové Vsi se ovšem podařilo zápas již dvakrát vyrovnat a snažili se o to i napotřetí. Chvílemi domácí Březno hosté dokonce přehrávali, ale k žádné výraznější šanci jejich snaha nevedla. Napak to byli domácí, kteří přidali pojišťovací branku. Vysunutý presink se jim vyplatil v 86. minutě a opět u toho byl Krouský, který na hranici velkého vápna obral o míč jednoho z obránců a následnou střelou na zadní tyč stanovil konečnou podobu výsledku na 4:2. Víc se toho v zápase již nestalo a domácí si tak připsali další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: " K utkání jsme zajížděli s pokorou a kdyby nám někdo řekl, že bude výsledek takový, tak by jsme ho brali všema deseti. Škoda, že pomalu ze čtyř branek jsme po našich chybách skoro tři domácím darovali. "



Sestavy


TJ Sokol Březno
A. Charvát [-] - V. Brodský [-] , M. Krupica [-] , V. Bišický [-] (87. J. Hájek [-] ) - J. Gabriel [-] , J. Krouský [-] , J. Duška [-] (65. L. Dezsö [-] ) , P. Zelba [-] - L. Koudelka [-] , R. Barák [-] (63. J. Procházka [-] ) - M. Šťastný [-]

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - P. Janda [-] , M. Drozný [-] , R. Němec [-] (78. L. Fanta [-] ) , J. Prokůpek [-] - J. Kubín [-] , L. Nagy [-] , M. Moc [-] , M. Proc [-] - O. Janouš [-] (63. P. Nevyhoštěný [-] ) , P. Mařan [-]

ŽK: 52. M. Krupica - 53. O. Janouš , 60. M. Proc , 80. P. Nevyhoštěný .
Hráči zápasu: J. Krouský - M. Proc .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šebela Jiří - ERBEN Jiří (N), PROKŮPEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.