2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting nepříjemně potrápil vedoucí Doubravu


Branky


0

Souboj prvního celku s posledním nabídlo 15. kolo a karty byly rozdány jasně. Sporting se ovšem oproti papírovým předpokladům ujal vedení a domácí Doubrava zachraňovala vedení až pět minut před koncem, kdy rozhodl střídající šutér Odcházel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Povzbuzeni vítězstvím s Bousovem vstupovali do utkání hosté ze Sportingu, domácí Doubrava naopak chtěla odčiniti první ztrátu v sezoně ze hřiště SKP. Úvod utkání patřil domácím a hned v první minutě se mohl prosadit Nedošetko, ovšem bleskovou branku nevsítil. I nadále byla aktivnější Doubrava a vypracovala si pár náznaků šancí, žádný z nich ovšem brankou neskončil. Hostuící obrana fungovala dobře a v první půli nedovolila domácím skórovat, do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

Odcházel otočil vývoj zápasu

Druhá půle probíhala v podobném duchu, ovšem skórovat jako prvnímu se podařilo Sportingu. V 54. minutě si Doubrava nešťastně vstřelila vlastní branku, která byla připsána hostujícímu Javůrkovi. Na obdrženou branku reagovali domácí střídáním, kdy místo kapitána Bárty poslali na hřiště kanonýra Odcházela. Pouhé čtyři minuty trvalo, než se Odcházel prosadil, když zakončil kombinaci po rychle rozehraném přímém kopu - 1:1. Nadále se hrálo vyrovnané utkání, čemuž odpovídalo i skóre. Když už to vypadalo, že si Sporting odveze z Doubravy zlatý bod, opět zakročil střídající Odcházel. Z přímého kopu si našel ideální prostor a zblízka hlavou překonal Bílka v hostující brance. Strhnul tak zápas na domácí stranu a rozhodl o tom, že všechny tři body zůstaly v Doubravě.



Ohlasy k zápasu


SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Začátek utkání vypadal slibně, potom se ale naše hra přizpůsobila soupeři. Naštěstí jsme dokázali na inkasovanou branku odpovědět během několika minut. Výsledek jsme otočili těsně před koncem utkání gólem z trestného kopu. Byl to náročný zápas a tak můžeme být jen rádi, že dopadl lépe pro nás."

FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - trenér: "Domácí byli po celou dobu zápasu více na míči a hrozili hlavně po průnicích ze stran. Hned v 15 vteřině mohli jít do vedení po průniku Nedošetka, který byl nejlepším hráčem na hřišti. My jsme poctivě a zodpovědně bránili a domácím tím znepříjemnili cestu ke třem bodům. Po rohovém kopu jsme šli do vedení 1:0. Klíčovým okamžikem zápasu byl příchod domácího kanonýra Odcházela. Ten dokázal zanedlouho po našem gólu zakončit kombinaci po rychle rozehraném přímém volném kopu na půlící čáře a vyrovnat na 1:1. Už už jsme sahali po cenném bodu, když v 85.minutě přímý volný kop skončil právě na hlavě Odcházela, který dostal dostatek prostoru a zblízka překonal hlavou našeho brankáře. Náš výkon by měl být odrazovým můstkem ke splnění našeho cíle, což je záchrana soutěže."



Sestavy


SK Jizeran Doubrava
J. Stejskal [-] - M. Vít [-] , J. Bárta [-] (61. L. Odcházel [-] ) , J. Šelemberk [-] (51. M. Pálka [-] ) , M. Mikschl [-] , P. Koťátko [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-]

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - D. Boško [-] , J. Muras [-] (88. L. Mulač [-] ) , L. Jindra [-] , V. Povšík [-] , P. Vedral [-] , L. Knespl [-] (75. M. Drahota [-] ) , T. Murajda [-] , J. Javůrek [-] , A. Řechtáček [-] , M. Sedlák [-] (46. J. Křiváček [-] )

ŽK: 58. D. Šimíček - 66. P. Vedral , 80. A. Řechtáček .
Hráči zápasu: L. Odcházel .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Bohuslav Tomáš - KOBOSIL Ondřej (N), POSTRÁNECKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.