J. Barva 10.
K. Vrabec 60. (p.)
K. Vrabec 64. (p.)
A. Voleman 76.
4:5
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém utkání byla šťastnější Nová Ves


Branky


10. J. Barva , 60. K. Vrabec (p.) , 64. K. Vrabec (p.) , 76. A. Voleman - 20. M. Proc , 30. O. Janouš , 39. O. Janouš (p.) , 45. O. Janouš , 90. L. Nagy
0

V 16. kole se střetly dva celky, které ještě na jaře nezískali ani bod a tento zápas tak měl být jejich odrazovým můstkem. Této šance se lépe chopili hosté, kteří v poločase vedli 4:1. Bělá ovšem v druhé půli mocně dotahovala a vyrovnala na 4:4, rozhodující branku ovšem v 90. minutě vstřelila Nová Ves a odvezla si tak všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janoušovo galapředstavení

Začátek zápasu patřil domácím a ty se již v 10. minutě ujali vedení. Po založení útoku na pravé straně hřiště a následném centru do vápna na nepokrytého Barvu musel Moc v hostující brance lovit míč ze sítě - 1:0. Novou Ves ovšem brzká inkasovaná branka nepoložila a za dalších deset minut bylo vyrovnáno. Na trestný kop z poloviny hřiště rozehraný Prokůpkem si naběhl Proc a lehkým obloučkem přehodil Vernera - 1:1. Po půl hodině hry se už dokonce hosté dostali do vedení. Na hranici vápna byl podražen Janouš, který ovšem celou situaci ustál a míč si přichystal na střelu, kterou vymetl všechny pavučinky v domácí brance - 1:2. Hosté byli v laufu a ve 39. minutě zvýšili svoje vedení. Prokůpek vyslal na zteč záložníka Moce, který už se s míčem dostal do vápna, kde mu nedovoleně vystavil stopku kapitán Pavlíček a byl z toho pokutový kop. K exekuci se postavil Janouš a podruhé v zápase překonal Vernera. Ještě veseleji bylo Rance ve 45. minutě. Nagy vyzval ke sprintu opět Janouše, který podle pomezní stál v ofsajdovém postavení, ovšem hlavní rozhodčí Kern celou situaci vyhodnotil jako povolenou a dvouglový střelec se řítil sám na Vernera, který zmaten zvednutým praporkem přestal hrát. Hostující útočník tak lehce uklidil do brány a připsal si čistý hattrick za pouhých patnáct minut. Do kabin tak šli hosté velmi spokojeni, jelikož v Bělé vedli 4:1.

Stíhací jízda Bělé, rozhodnutí v úplném konci

Od druhého poločasu se už možná čekalo, že se zápas bude pouze dohrávat a hosté si pohlídají svoje pohodlné vedení. Opak byl ovšem pravdou a zápas ještě nabídl nečekané drama. Od úvodních minut druhé půle byli domácí aktivnějším týmem a Nová Ves se pouze bránila. V 60. minutě se Bělá dočkala snížení stavu, když nařízenou penaltu po faulu Němce proměnil spolehlivý exekutor Vrabec. Situace se  jako přes kopírák opakovala v 64. minutě. Opět to byl faul Němce ve vápně a opět to byl Vrabec, kdo proměnil penaltu a rázem to bylo 3:4. Hostující stoper Němec neprožil šťastnou desetiminutovku, hned tři minuty po jeho druhém penaltovém faulu musel nuceně opustit hřiště kvůli zranění. V 74. minutě mohli z ničeho nic hosté pojistit svůj náskok, když se sám před Vernerem objevil Proc, ovšem nepodařilo se mu přesně zamířit do černého. A opět se potvrdilo dobře známe pravidlo nedáš-dostaneš. Za pouhé dvě minuty se po závaru ve vápně nejlépe zorientoval Voleman, který se objevil na přední tyči a střelou z otočky vyrovnal na 4:4. Domácí byli povzbuzeni skvělou stíhací jízdou a naopak hosté pouze litovali promrhaného náskoku. Přesto se nakonec štěstěna přiklonila na hostující stranu. V 90. minutě se za vápnem ocitl u míče stoper Nagy, který nic nevymýšlel a vyslal střelu na domácí branku. Samotná střela byla ještě tečována jedním z domácích obránců a zaplula nechytatelně do šibenice branky - 4:5. Nová Ves tak i přes nepovedenou druhou půli mohla slavit vítězství a přerušila tak svoji černou sérii. Naopak Bělá prohrála už třetí jarní zápas a do dalších zápasů bude muset zabrat.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Dnes musím uznat, že nevyhrálo lepší mužstvo, ale šťastnější. Zde se ukázalo pravidlo, že fotbal nemá logiku. Jsem rád, že jsme prolomili tu černou sérii a odrazili jsme aspoň o další týden atak mužstev ze spodku tabulky."



Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem B
J. Verner [-] - T. Klíma [-] , P. Umáčený [-] , K. Vrabec [-] , A. Voleman [-] , J. Barva [-] , D. Slavík [-] , M. Kulczycki [-] (66. J. Fischer [-] ) , M. Macek [-] (46. D. Smejkal [-] ) , M. Hodboď [-] , J. Pavlíček [-] (60. D. Špringl [-] )

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - P. Janda [-] , R. Němec [-] (67. T. Beránek [-] ) , L. Nagy [-] , M. Drozný [-] (87. R. Cibulka [-] ) - M. Moc [-] , J. Kubín [-] , J. Prokůpek [-] , P. Nevyhoštěný [-] - O. Janouš [-] , M. Proc [-]

ŽK: 38. J. Pavlíček - 63. R. Němec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kern Patrik - BOCK Stanislav (N), NAGY Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.