4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting na Astonce přehrál rezervu Bakova


Branky


0

Záchranářský souboj se odehrál v sobotním odpolední na Astonce, kam zamířila rezerva Bakova. Důležitý zápas lépe zvládli domácí, kteří se už v poločase ujali vedení, které v průběhu druhé půle ještě navýšili a zaslouženě tak brali všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Sportingu

Už do úvodních minut lépe vstoupil domácí Sporting a netrvalo moc dlouho, než svou převahu vyjádří gólově. V 10. minutě se totiž sám na Léhkého řítil domácí kapitán Boško, udělal kličku hostující brankáři a pohodlně uklidil kulatý nesmysl do prázdné branky - 1:0. Domácí brzká branka nakopla a za dalších sedm minut mohli slavit druhou branku. Dobrou přihrávku mezi obránce dostal Javůrek a střelou na přední tyč překonal Lehkého. Opaření hosté se se zápasem snažili něco udělat a hrozili převážně centry ze strany, se kterými ovšem neměl sebemenší problémy branář Bílek. Do další šance se dral opět kapitán Boško, tentokrát ale branku netrefil a vedení Sportingu nenavýšil. Domácí už se asi viděli v kabině a ve 45. minutě inkasovali nepříjemný gól do šatny. Po ztrátě u autové čáry se dostal balon na střed hřiště k Barešovi, kterého fauloval Boško. K exekuci následného trestňáku se postavil Kühnel a tvrdou ranou nedal Bílkovi šanci - 2:1. Do kabin tak šli sice s náskokem domácí, ovšem Bakov ještě cítil naději s utkáním něco udělat.

Domácí si pojistili výhru

A také to byli hosté, kteří měli první šanci druhé půle. Další trestňák opět rozehrával Kühnel, ovšem tentokrát jeho technický pokus vyhlavičkoval z brankové čáry Boško. Sám Boško pak zazářil i na opačné straně hřiště v 52. minutě, když si navedl míč na střed hřiště a střelou na zadní tyč překonal Lehkého podruhé - 3:1. Bakov tedy opět ztrácel na svého soupeře dvě branky a ztrátu se snažil dohnat především ze standartních situací, ovšem k žádné vážnější gólové šanci se nedostal. Definitivní pojištění výsledku tak přišlo v 79. minutě, když Vedral doběhl nejrychleji k odraženému míči po své vlastní střele a volný míč pak uklidil k tyči. Nic víc se na Astonce nestalo a tak si domácí připsali druhou domácí výhru v řadě a na nesestupové příčky jim rázem chybí čtyři body. Bakov naopak získal pouhý bod ze tří jarních zápasů a ještě bude mít plné ruce práce se záchranou soutěže.



Ohlasy k zápasu


FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - trenér: "Dnes jsme vyhráli zcela zaslouženě a byli lepším týmem po celý zápas. Bakov jsme však dostali do hry zbytečnými standardkami, když z jedné z nich jsme inkasovali. Ukázali jsme větší touhu po vstřelení gólů a dnes nás bylo opravdu celé hřiště. Musím za výkon pochválit každého hráče, který se dnes v dresu Sportingu dostal na hřiště. Opět jsme se přiblížili soupeřům před námi a vytvořili na ně tlak. Ještě je před námi osm kroků, které za záchranou v soutěži musíme úspěšně udělat. Dnešní zápas ukázal, že kvalitu na to máme."

SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Hrozný výkon, musí přijít zlepšení. Gratulace Sportingu."



Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - D. Boško [-] , P. Vaněk [-] , R. Křepelka [-] , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] (85. M. Drahota [-] ) , P. Vedral [-] (83. L. Nevosad [-] ) , L. Knespl [-] (86. J. Křiváček [-] ) , T. Murajda [-] , J. Javůrek [-] (87. J. Muras [-] ) , A. Řechtáček [-]

SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - J. Smetana [-] (70. J. Reichert [-] ) , P. Svatuška [-] , V. Sedláček [-] , O. Frélich [-] - M. Beránek [-] (46. J. Koudelka [-] ) , J. Nagy [-] (73. M. Šulc [-] ) , J. Hozák [-] , M. Kühnel [-] - J. Bareš [-] (52. L. Sameš [-] ) , M. Louda [-] -

ŽK: 32. V. Povšík , 41. A. Řechtáček - 34. J. Hozák , 74. J. Reichert .
Hráči zápasu: D. Boško - M. Kühnel .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: Šebela Jiří - WOLF Tomáš (N), KVAPIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.