2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 10:15

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP i potřetí remizoval


Branky


19. P. Forchtner , 86. D. Pišinger (p.) - 15. P. Kraus , 29. J. Keszeg
0

Utkání druhého se čtvrtým se odehrálo v nedělním dopoledni na stadionu U koupaliště, kam přijela rezerva Kosmonos. První půle vyzněla pro hosty, kteří vedli 2:1, domácí ovšem ve druhé půli přidali a brankou těsně před koncem vyrovnali na konečných 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Kosmonosy

Od úvodních minut se hrál fotbal založený spíš na fyzických soubojích a i vzhledem k povrchu se moc kombinovat nedalo. V první nadějné šanci se objevil Kraus, který zakončoval po přímém kopu, s jeho pokusem si ale Suchý poradil. V 15. minutě už se ale skóre měnilo. Na rohový kop si naběhl opět Kraus a hlavou otevřel skóre utkání - 0:1. Ani domácí ovšem nechtěli zahálet a za pouhých pět minut se jim podařilo vyrovnat. Vlk neudržel centr z přímého kopu, míč se dostal k Forchtnerovi a ten nadvakrát a s přispěním hostujícího Scheuflera dostal kostrbatě míč do branky - vyrovnáno. I nadále se odehrával vyrovnaný souboj, hosté se snažili kombinovat, domácí jim ovšem nedali nic zadarmo. Ze střední vzdálenosti hezky vypálil Tůma, s jeho pokusem si ovšem Suchý poradil. Na druhé straně nebezpečnou standartku, kterou nikdo netečoval, zachytil Vlk. Do vedení se tak nakonec dostaly Kosmonosy, když Kožíškův přízemní centr našel na zadní tyči Keszega a ten procpal míč za Suchého. Do kabin tak šli spokojenější hosté, kteří vedli 2:1.

Penalta těsně před koncem

Kosmonosy v poločase prostřídaly a na hřiště šli naráz tři hráči. Na obrazu hry to ale moc nezměnilo a stále se hrálo vyrovnaně. Postupem času se více do hry dostávali domácí, kteří toužili vstřelit vyrovnávající branku. Hostující obrana ovšem fungovala poměrně jistě a do žádné větší šance SKP nepustila. Naopak navýšit skóre mohl Bažant, který postupoval sám na gólmana po přihrávce Kožíška, ovšem míč si předkopl a ten skončil v náručí Suchého. Vyrovnání se tak domácí dočkali až pět minut před koncem, kdy po souboji Žahourka a Železného sudí ukázal na pokutový kop. K tomu se postavil kapitán Pišinger a střelou doprostřed vyrovnal na konečných 2:2. Hosté se ještě tlačili dopředu a chtěli vstřelit vítězný gól, místo toho mohli inkasovat. Po chybě hostující obrany postupoval sám na Vlka od půlky hřiště Pišinger, který se ovšem ukvapil a jeho pokus o lob gólmana dopadl nevalně. Víc už se nestalo a tak si oba celky rozdělily po bodu, pro domácí je to již třetí remíza ve třech jarních zápasech. Pro Kosmonosy to naopak znamená první jarní ztrátu.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "Znovu se nám nepovedl první poločas, ve kterém jsme nedokázali trestat zaváhání soupeře v obraně. Zápas jsme odmakali, ale dnes jsme mohli myslet i na tři body."

SK Kosmonosy B
Jan Bažant - hráč: "SKP byl nepříjemný a hlavně důrazný soupeř, nám dělal problém i povrch, na kterém se nedalo moc kombinovat. I tak jsme se dvakrát dostali do vedení a měli jsme přidat další branky, které ovšem nepřišly a poté nás domácí potrestali vyrovnávajícím gólem. Nakonec asi zasloužená remíza."



Sestavy


SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - P. Žahourek [-] , D. Pišinger [-] , Š. Tomš [-] , P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] , T. Kovač [-] (17. T. Zajíček [-] ) , J. Martínek [-] , P. Holík [-] (59. M. Hadváb [-] ) , L. Tětek [-] , M. Ditrich [-]

SK Kosmonosy B
P. Vlk [-] - V. Žďánský [-] (46. J. Fanta [-] ) , J. Keszeg [-] , J. Kožíšek [-] , P. Scheufler [-] , R. Tůma [-] , M. Procházka [-] (46. J. Miškovský [-] ) , M. Gregorovič [-] (46. J. Železný [-] ) , P. Kraus [-] , P. Bernard [-] , J. Bažant [-]

ŽK: 34. L. Tětek , 70. Š. Tomš - 84. P. Kraus , 85. J. Železný , 89. J. Miškovský .
Hráči zápasu: L. Tětek - P. Kraus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bohuslav Tomáš - KHOL Martin, MUCEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.